Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam w Henryku pięć lat temu. To stary budynek,położony tuż przy parku. Na miejscu jest stołówka ale na zabiegi chodzi się do innych budynków. Być może w międzyczasie coś się zmieniło /np.remont jakiś?/. Jedzenie było b.przeciętne ale ja i tak z rozrzewnieniem wspominam ten pobyt. Było upalne lato, pokój dzieliłyśmy z siostrą i koleżanką /duży pokój z łazienką i sporym korytarzem. Dobrane towarzystwo to polowa sukcesu.
Świnoujście to wg mnie, najpiękniejszy kurort na naszym wybrzeżu. Piękna plaża,promenada,bliskość sympatycznych, niemieckich kurortów i bogata oferta atrakcyjnych wycieczek /Berlin i Poczdam,Kopenhaga i Malmo, Rugia/.
Miłego pobytu życzę.
Tak dzięki -te posty czytałam Bardziej chodzi mi o wiadomości "z ostatniej chwili" -gdzie chodzimy na zabiegi(jak daleko),jakie zabiegi dostajemy,czy w domu jest czysto,jak wygląda kwaterunek ....
Antenetka w HENRYKU są pokoje 2 i 3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym częściowo z balkonami. W budynku nie ma windy. Stołówka jest w budynku. Posiłki są na dwie zmiany. Gama zabiegów jest bardzo duża i zapewne otrzymasz stosowne do swojego schorzenia. Na zabiegi niestety trzeba dochodzić do ZPL Rusałka ok 300 m oraz do ZPL Bałtyk ok 400 m.