Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj Piotrze, nie wiem czy się czegoś dowiesz na temat sanatorium, bo ja już jakiś czas temu poruszyłam ten temat na forum i zero odzewu, jak by tam nikt nie jeździł.Pozdrawiam Monika
Witaj. W Domu Zdrojowym na Leśnej jest kilka typów leczenia i na początek sprawdź dokładnie co masz napisane na skierowaniu, ja tak zrobiłem i wiem już sporo. Ja jadę 28go maja na otyłość, będę na 4tym piętrze tego samego Domu. Poza tym inaczej mają ci którzy jadą z ZUS, inaczej z NFZ a jeszcze inaczej prywatnie. Chyba inaczej jesteśmy wszyscy kwaterowani. Wpisz w googlach kierunek leczenia plus Ciechocinek i powinno Ci pokazać wszystkie informacje. A najlepiej tam zadzwoń, telefon masz na skierowaniu. No i faktycznie bardzo mało jest informacji o Ciechocinku tu na forum, nie wiem czemu. Pozdrawiam i miłego pobytu
PIOTRZE czy dowiedziałes sie coś na temat tych warunków w tym sanatorium? ja byłam juz w Ciechocinku ale w innym sanatorium,bliżej deptaku.W Domu Zdrojowym byłam kilka razy na tańcach....nr gg 36609305..pozdrawiam
Witam! Podam namiary do osoby która była w tym szpitalu uzdrowiskowym w maju 2011. Na pewno udzieli odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Tel.[wymoderowano]. Miłego pobytu.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2012 19:49 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Proszę nie zamieszczać danych osobowych osób trzecic bez ich wiedzy.
Arek - dość ryzykowne podawanie czyjegoś telefonu.Sprawdź ile za to można dostać z ustawy o ochronie danych osobowych.
O Domu Zdrojowym dużo jest w zakładce : Ciechocinek Dom Zdrojowy, o czym pisał bąbel. Pozdrawiam.