Wiesz , chyba nikomu nie brakowało świeżego powietrza ...tak przynajmniej mnie się wydawało
ale mogę się mylić
starałam się aby było ok

Ja sobie tez tego zyczę...ze swojej strony obiecuję za dużo nie rozrabiaćmargot pisze:Małgoś Ty + powtóreczka z ..... + jeszczektoś i będzie pewnie tak miło jak było
![]()
Postaram się aby było jeszcze lepiej![]()
![]()

Na pewno damy tobie znać..112 znamy na pamięć..ale myślę że sobie poradzimy...metoda usta usta..w końcu kurs tez przeszlam

Jeśli nie nadawali się nawet do czyszczenia parkietu adidasamilosmiel pisze:Ach .........och....
.....ech......
ona jedna ich było trzech
![]()
Ona Bogini parkietu,Oni z egzotycznego tercetu.
Tercet zatańczyć z nią chciał,w grzesznych myslach z osobna każdy wiele by dał.
Na przemian do tańca prosili,wręcz w zawodach na dobieg stawali, no tercet męski czyli wytrwali.
Ona gestem dłoni odmowę im dawała,dobrze się bawiła i wszystkich facetów spławiła.
Z kącika sali męska duma się odezwała....ach ...och...ech...czy nie przesadziła ta mała?
Każdemu z osobna nam odmówiła,cały nasz meski tercet wk......
Pójdzmy na inne parkiety,tam tez są kobiety.
Tak tez uczyniłi i się swietnie pobawili.
Masz rację. Ikona NS w takich ??? Och, damą być....malgorzatas pisze:Aguniaagalew pisze:Margot zazdroszczę Ci tego ochania i achania w KrynicyMasz tam takie świeże powietrze
![]()
![]()
nasza Margotka juz na walizkach...ale jestem zaszokowana wpisem wyżej
cała sie rumienię

Łosiu wiem , że prawda bolilosmiel pisze:Margot przełóż zwrotnice i na Krym. Powodzenia