Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aqula Ty czekasz na złożenie wniosku a ja już kibluję w kolejce od lutego a że kolejka w Śląskim się wydłuża to nie wiem czy moje kalkulacje co do lata się ziszczą
Czekam do stycznia, bo wtedy mam szansę na jakiś fajny termin na wyjazd już się nie dam wrobić w składanie wniosku w letnich miesiącach ..bo wypadnie mi zima, a za taką porę dziękuję
Beataa2702 moje droga Ty się nie martw na zapas będzie dobrze
U nas w Wielkopolsce idzie to znacznie szybciej. Ja dziś dzwoniłam i Pan mnie poinformował, że najpóźniej do końca maja będę mieć nowy przydział
Selene pisze:Czego Tobie serdecznie życzę Ja ma ortopedię zatem rozrzut ośrodków dość znaczny
...teraz i w Augustowie jest ponoć kardiologia - i można by było pośpiewać w Augustowie pierwszy raz ujrzałem cię .... - ale nic z tego - to jest teraz taka moda bo nic nie ma sie to do mikroklimatu - od razu jak dostałam skierowanie do Inowrocławia gdyby NFZ ktoś pomyślał nie było by problemu - a tak .........
iwcia pisze:Selene i Beata
Niech sie spełnia Wasze marzenia o zmianie terminu i miejsca
Beata, może niedługo usłyszysz " w Nałęczowie pierwszy raz ujrzalem Cie"
iwcia bylam w październiku 2012 w Nałęczowie - ale było super, nie powiem postarali się i postawili mnie na nogi - ale mogę zaśpiewać drugi raz , a co mi tam