Pomarzmy trochę...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
bąbel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 paź 2010 12:34

Pomarzmy trochę...

Post autor: bąbel »

Witam.Chciałbym zaproponować, abyśmy jako stali bywalcy sanatoriów oraz potencjalni kuracjusze pomarzyli sobie czego oczekujemy po gospodarzach obiektów,do których nas przydzielił NFZ, lub które sami wybraliśmy ufając zapisom w reklamach. Wiadomo - oczekujemy poprawy zdrowia. Mamy jednak także inne oczekiwania. Z jaką ofertą chcielibyśmy się spotkać. Może z zakresu SPA , aby poprawić,to co ulata. Może...
forumowicz

Re: Pomarzmy trochę...

Post autor: forumowicz »

świetny temat :) gratulacje ,ja kocham marzyć ;) :) marzę zawsze po przyjeżdzie do obiektu by dali mi święty spokój z natychmiastową wizytą u lekarza.Byłoby cudnie gdyby ,była nastepnego dnia po zaaklimatyzowaniu się ,odpoczynku ,po spokojnym zapoznaniu się z obiektem gdzie co i jak .Wszystkim wyszłaby taka decyzja na zdrowie i nam kuracjuszom i personelowi.
Pozdrawiam serdecznie :)
bąbel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kiedyś mój współspacz zrobił w dyżurce pielęgniarek piekielną awanturę, że został przyjęty przez lekarza wieczorem chociaż przyjechał rano uznając, że każda chwila przed wizytą jest zmarnowanym czasem, a leczenie zaczyna się dopiero po wizycie. I jak tu wszystkim dogodzić?
forumowicz

A to nie zdążył się "wyleczyć" ;) :lol: przez te następne dni :?: :?: :lol: no no ;)
P.s nie wklejaj linków ,admin je usuwa i prosi o niewklejanie ,zgodnie z regulaminem :( :)
P.s pytasz w końcu o marzenia :roll:
Pozdrawiam serdecznie :)
bąbel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Sorry - z tym linkiem to pomyłka. Przepraszam.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, będę okrutny ale realny , cóż z tych marzeń krążących po romantycznych głowach -jak trzeba budzić się regularnie o 7 rano,biegać z kartą od zabiegu do zabiegu,jedynie wieczorem przy muzie troszkę człowiek się wyluzuje ale nie do końca bo ciągle zerka na....zegarek zamiast w oczy czarującej partnerki którą będziesz musiał za chwilę porzucić na rzecz siostrzyczki sprawdzającej czy jesteś już w łóżeczku i to sam -i co gorsza nie dotrzyma ci w nim towarzystwa nawet trzymając cię za...rekę,i tak w kółko przez ileś tam dni - co nie znaczy że nie powinno się mieć marzeń, tych związanych z ...zabiegami i tych mniej leczniczych ale jakże wszystkim potrzebnych i pożądanych , czego wszystkim serdecznie życzę i pozdrawiam, a zapomniałem jestem egoistą i sobie też tego życzę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przeprasza założyciela tematu za jego rozszerzenie :lol: :lol: :lol: może nieco lekko potraktowane ale wydaje mi się że dość realistyczne ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Co się stało z tymi marzycielami o wspaniałych sanatoriach i wszystkich rzeczach z nimi związanymi - czyżby pogoda nie nastrajała do ...marzeń, pozdrawiam :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Pogoda spowodowała ,że marzenia się spełniają ;) dlatego tutaj jest taka cisza,ponieważ ci marzyciele gdzieś tam w parkach na ławeczkach przy żółtych światłach lamp.... :)
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2012 20:44

Post autor: sandra46 »

andrzej1955 pisze:Witam, będę okrutny ale realny , cóż z tych marzeń krążących po romantycznych głowach -jak trzeba budzić się regularnie o 7 rano,biegać z kartą od zabiegu do zabiegu,jedynie wieczorem przy muzie troszkę człowiek się wyluzuje ale nie do końca bo ciągle zerka na....zegarek zamiast w oczy czarującej partnerki którą będziesz musiał za chwilę porzucić na rzecz siostrzyczki sprawdzającej czy jesteś już w łóżeczku i to sam -i co gorsza nie dotrzyma ci w nim towarzystwa nawet trzymając cię za...rekę,i tak w kółko przez ileś tam dni - co nie znaczy że nie powinno się mieć marzeń, tych związanych z ...zabiegami i tych mniej leczniczych ale jakże wszystkim potrzebnych i pożądanych , czego wszystkim serdecznie życzę i pozdrawiam, a zapomniałem jestem egoistą i sobie też tego życzę :lol: :lol: :lol:
ta wypowiedz podoba mi sie strasznie a szczególnie o patrzeniu w oczy hahahahah
ODPOWIEDZ