Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Aska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2014 18:59
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: Aska »

Panowie, a jak jest z pranie ciuchów? Jest możliwość wyprania? Dzwoniłam o pokój jednoosobowy, niestety nie ma możliwości rezerwacji. Tak poinformowała mnie miła Pani z recepcji. Zatem mam nadzieję, że trafię na miłą osobę, choćby w podobnym wieku ;) (30-40lat, gdyż jestem po 30-tce) ;) Troszkę lżej mi się zrobiło, gdy przeczytałam te pozytywne wpisy. Pozdrawiam wszystkich :)
wiola_la22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2014 19:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: wiola_la22 »

Witajcie ja rozpoczyna turnus od 26.05, po Waszych wpisach, to uspokoiłam się, mam nadzieje, ze mi dadzą tez w podobnym wieku koleżankę do pokoju.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 28 razy
Podziękowano: 26 razy

Post autor: Sloneczko »

wiola_la22 pisze:Witajcie ja rozpoczyna turnus od 26.05, po Waszych wpisach, to uspokoiłam się, mam nadzieje, ze mi dadzą tez w podobnym wieku koleżankę do pokoju.Pozdrawiam
Widzę Wiolu :kwiat: , ze poradziłaś sobie znakomicie z wyszukiwarką :kwiat: , masz za to ode mnie pierwszego plusika :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

wiola_la22 pisze:Witajcie ja rozpoczyna turnus od 26.05, po Waszych wpisach, to uspokoiłam się, mam nadzieje, ze mi dadzą tez w podobnym wieku koleżankę do pokoju.Pozdrawiam
witaj na forum :kwiat: wszystko będzie dobrze...nastaw sie pozytywnie..poczytaj to cie interesuje i nie szukaj negatywnych wpisów ;) ludzie narzekaja na jedzenie,na to że musza dochodzić na zabiegi..ale to sa male miejscowości i tramwajem nie trzeba jechać..spacerek dobrze zrobi z rana i i okolice zwiedzisz ;) jedziemy tam po zdrowie,a nie żeby sie bzdetami denerwować..pozdrawiam :kwiat:
wiola_la22
Kuracjusz
Kuracjusz

dokładnie jedziemy po zdrowie, :) Z tego co wyczytałam w wcześniejszych wypowiedziach, wiem ze będzie ok. Las blisko, świeże powietrze, cisza hmmm
smakija1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2014 21:17
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: smakija1 »

czytam tu te wpisy, bo mam skierowanie od 24 wrzesnia ,chciałam wczesn iej ale miałam komisje 9 maja i już był ten termin
szila123
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2014 10:50
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: szila123 »

Jak widzę to nie ma jeszcze nikogo ,kto ma termin wyjazdu na 14 07 2014.Mam 42 lata,ale czuję się na 30,serio nie żartuję to znaczy lubię być w ciągłym ruchu,bo nie usiedzę w jednym miejscu ,mam nadzieję,że będzie gdzie tam chodzić,rowerem do Ciechocinka też bym pojechała,może jest tam wypożyczalnia rowerów?Ruch i ćwiczenia mnie wyleczą,telewizora może nie być.Jeśli znajdzie sie ktoś o podobnym temperamęcie co ja,proszę o wpisy,oczywiście na ten termin :D ;)
wiola_la22
Kuracjusz
Kuracjusz

Witajcie:)Jak widzę na termin od 26.05 tez nikt się nie wybiera,szkoda
emilka-123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2014 13:48
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: emilka-123 »

Witaj! Ja też wybieram się 24 września, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
WiKaPi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 21:54
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: WiKaPi »

szila123 pisze:Jak widzę to nie ma jeszcze nikogo ,kto ma termin wyjazdu na 14 07 2014.Mam 42 lata,ale czuję się na 30,serio nie żartuję to znaczy lubię być w ciągłym ruchu,bo nie usiedzę w jednym miejscu ,mam nadzieję,że będzie gdzie tam chodzić,rowerem do Ciechocinka też bym pojechała,może jest tam wypożyczalnia rowerów?Ruch i ćwiczenia mnie wyleczą,telewizora może nie być.Jeśli znajdzie sie ktoś o podobnym temperamęcie co ja,proszę o wpisy,oczywiście na ten termin :D ;)
Wypożyczalni rowerów niestety nie ma...... niedaleko jest las ... więc mozna pochodzić sobie. Jak ja byłem był wysyp grzybów i bardzo dużo osób chodziło je zbierać. Telewizor jest, ale trzeba za niego zapłacić .....Ty nie musisz skoro nie chcesz oglądać ;)

Ktoś się pytał co z praniem, no niestety pralni nie ma, wszystko we własnym zakresie . Radzę porozmawiać z dziewczynami od sprzątania, to dadzą małą suszarkę. Można jeszcze powiesić na tarasie który jest na każdym pietrze. Tak jeszcze dodam że na korytarzu na piętrach jest wspólna lodówka....
Pozdrawiam ;)
Zablokowany