SZCZAWNO ZDRÓJ-DOM ZDROJOWY

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
motylek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 wrz 2010 09:26

Re: SZCZAWNO ZDRÓJ-DOM ZDROJOWY

Post autor: motylek »

Witam jadę do tego sanatorium 24.10.2010 kto jedzie w tym terminie proszę napisać to się skontaktuje buziaki pozdrawiam wszystkich!
Donia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 sie 2010 13:05

Post autor: Donia »

Witam "motylku" ! ja również jestem w Szczawnie od 25 X {pierwsze senatorium !} trochę jestem wystraszona Donia
marcin_kucharski
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2010 11:42

Post autor: marcin_kucharski »

i ja rowniez w tym samym terminie, rowniez 1 raz.
Jade z warszawy.
A Państwo?
Alicja Trela
Na forum od: 06 paź 2010 18:06

Post autor: Alicja Trela »

:) :D
Ostatnio zmieniony 20 paź 2010 14:14 przez Alicja Trela, łącznie zmieniany 1 raz.
motylek
Kuracjusz
Kuracjusz

ja też się boję wychodzi na to że będę tam 1 bo ja mam 24 DONIA a z kąt jesteś ?bo ja Zielona góra buziaki
Donia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Mam tylko 3-godzinki trasy samochodem jestem z Wodzisławia . Czytam te ostatnie wiadomości może być ciekawie wszyscy pierwszy raz! Ja mam 44 latka .pozdrawiam
motylek
Kuracjusz
Kuracjusz

Donia mam rodzinę w Wodzisławiu a tak dokładnie to gdzie jedziesz do którego sanatorium bo ja już sama nie wiem nic każdy inaczej ja jadę do Szczawna Zdrój dom zdrojowy nr 1 kolejowa 14 tak mam napisane na skierowaniu nic więcej nie wiem pozdrawiam!!
Donia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ja również mam skierowanie do Domu Zdrojowego ,do zobaczenia na miejscu ja będę rano może wymyślimy jakiś znak rozpoznawczy ha..ha !
motylek
Kuracjusz
Kuracjusz

oki rano czyli 24 w niedzielę ja mam autobus o 7 rano z zielonej góry także jakieś 3 godzinki i Wałbrzychu mam być a taksówką do Szczawna bo jak inaczej nie wiem . boje się jak nie wiem co ale chyba trafię znak rozpoznawczy dobry pomysł a jaki?
motylek
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam serdecznie o której trzeba być w sanatorium że mam na 24 to wiem ale do której mam się wstawić w sanatorium to już nie napisali na skierowaniu może ktoś wie . pozdrawiam
ODPOWIEDZ