Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mam tylko 3-godzinki trasy samochodem jestem z Wodzisławia . Czytam te ostatnie wiadomości może być ciekawie wszyscy pierwszy raz! Ja mam 44 latka .pozdrawiam
Donia mam rodzinę w Wodzisławiu a tak dokładnie to gdzie jedziesz do którego sanatorium bo ja już sama nie wiem nic każdy inaczej ja jadę do Szczawna Zdrój dom zdrojowy nr 1 kolejowa 14 tak mam napisane na skierowaniu nic więcej nie wiem pozdrawiam!!
oki rano czyli 24 w niedzielę ja mam autobus o 7 rano z zielonej góry także jakieś 3 godzinki i Wałbrzychu mam być a taksówką do Szczawna bo jak inaczej nie wiem . boje się jak nie wiem co ale chyba trafię znak rozpoznawczy dobry pomysł a jaki?
Witam serdecznie o której trzeba być w sanatorium że mam na 24 to wiem ale do której mam się wstawić w sanatorium to już nie napisali na skierowaniu może ktoś wie . pozdrawiam