Sanatorium Wiarus Muszyna Złockie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
paprotka2
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2012 13:40

Sanatorium Wiarus Muszyna Złockie

Post autor: paprotka2 »

Witam czy ktoś mógłby napisać parę słów na temat tego sanatorium wybieram się tam w lipcu DZIĘKUJĘ :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Re: Sanatorium Wiarus Muszyna Złockie

Post autor: Małgosia69 »

Pisałam o Wiarusie na tym forum i nie tylko ja. Poszperaj troszkę ,a na pewno znajdziesz. Ogólnie nie jest żle. A Ewcia której opisywaliśmy Złockie wróciła zadowolona.
Dużo wypoczynku, dobrych zabiegów i super towarzystwa! :) ;)
paprotka2
Kuracjusz
Kuracjusz

dziękuję Małgosiu - powiem szczerze że jestem trochę w strachu jadę pierwszy raz i to daleko bo jestem z Chełmna kujawsko -pomorskie a poza tym 3 tygodnie na tak długo nigdy nie opuszczałam moich dzieci -a po trzecie jestem bardzo ruchliwą osobą boję się nudy :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, oferta imprez organizowanych przez biura turystyczne jest tak bogata że nie zdążysz się nudzić tylko zabierz troszkę monety a jak jesteś ruchliwa i masz poczucie humoru to i towarzystwo masz pewne bo miejsce napewno jest ciekawe - miłego pobytu i udanego wypoczynku, pozdrawiam,kiedyś jezdziłem na Złockie regularnie parę razy w roku do Geovity , napewno będziesz u nich na basenie ;) ;) ;)

Zapomniałem o pewnej rzeczy- wybierz się kiedyś do kawiarni OW Tamel - masz kawałek od siebie ale spacer dobrze wam zrobi - kiedyś ;Wasyl; urządzał tam dość dobre imprezy,pozdrawiam ;) ;) ;)
paprotka2
Kuracjusz
Kuracjusz

dziękuję za odpowiedzi - mam jeszcze jedno pytanie do sanatorium jadę na zwyrodnienie kręgosłupa jakie zabiegi mogę dostać i ile ? i czy można dokupić zabiegi i czy są drogie ? POZDRAWIAM MAŁGOSIĘ I ANDRZEJKA :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Cała sprawa zależna jest od skierowania,jeśli poszukasz na Forum to jest ona szeroko opisana, podstawowa sprawa to rodzaj skierowania tj. z ZUS czy NFZ zabiegów z tego pierwszego jest prawie drugie tyle co z NFZ, drugą sprawą jest to jak twój organizm na nie zareaguje i w zależności od tego należy je stosować lub nie- bardzo indywidualna kwestia- nic na siłę wszak jedziesz na leczenie a nie męczenie, udanego pobytu i wypoczynku, a poszperaj na Forum a napewno znajdziesz interesujący Cię temat,pozdrawiam ;) ;) ;)
paprotka2
Kuracjusz
Kuracjusz

jadę z NFZ jeśli możesz to proszę odpowiedz pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj, jeśli jedziesz na turnus 28 dniowy,ja na takim byłam, to zabiegów będziesz miała 7, 8 dziennie.Normalny turnus 3,4 dziennie. Dobra gimnastyka,masaże ręczne,ogólnie zabiegi ok, fizjoterapeuci także. W sąsiedniej Geowicie basen , normalny do pływania,jak umiesz pływać możesz dostac jako zabieg, jesli nie to kąpiel,np. solankowa.
SUUUUPER jedzenie, najlepsze jakie miałam do tej pory,pychota. Pokoje czyste,choć skromne, z łazienkami. Jest gdzie spacerować, śliczna cerkiew do zobaczenia, ruiny zamku na górze zamkowej, tam także super koncerty,a widok wspaniały. Tańce na miejscu,można też dojść kawałek do Muszyny, lub jechać do Krynicy. Będzie super,życzę Ci tego! :) ;) Jak byś jeszcze miała jakieś pytania pisz. Pozdrowienia M.
paprotka2
Kuracjusz
Kuracjusz

dziękuję Małgosiu szkoda że kiedy ja tam będę Ciebie tam nie będzie :( JESTEŚ SUPER KOBITKA Z JAJEM :) DZIĘKI
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aż się zaczerwieniłam z kontentności,,dzięki za super komplement :!: :oops: :) Gdyby jeszcze jakies pytano,to ja zawsze odpowiem. Rzeczywiście szkoda, że nie jedziemy razem, fajnie odpoczywać i leczyc się z fajnymi ludżmi. :!: ;)
ODPOWIEDZ