Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
nika731207 pisze:Witam Was z cieplutkiego Polańczyka, ja już po obiadku
Dziś była zupa pieczarkowa , ziemniaki , kotlet mielony i ćwikła . Do tego ciasteczko i kisielek do picia.
Ogólnie mamy bardzo dobre jedzonko
Witaj Nikuś serdeńko
No, no obiadek niczego sobie
Pozdrawiam Was serdecznie
Jako ,że zostałem Sam w domu -wszyscy w delegacjach do piątku niczym Sławny Kevin pozwoliłem Sobie na STRAJK -DIETETYCZNY
W zaprzyjaźnionym sklepie Pani Iza zmieliła cale 300 gram łopatki
W warzywniaku zakupiłem młoda kapustę , koperek ,szczypiorek i cebulkę
Ziemniaki były w domu ,ale ..kończą się
Kapustę poszatkowałem , resztę zieleniny również zalałem delikatnie oliwą z odrobina soli
Z mięsa zrobiłem tradycyjne śląskie karminadle sztuk l 2 plus dwa średnie ziemniaki .
Myślę ,że dotrwam do kolacji
smacznego
Żurek , a właściwie regionalna zalewajka , polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym na placuszkach ziemniaczanych , oj to wczoraj było
...dzisiaj chyba Gyros u Araba
nika731207 pisze:Witam Was z cieplutkiego Polańczyka, ja już po obiadku
Dziś była zupa pieczarkowa , ziemniaki , kotlet mielony i ćwikła . Do tego ciasteczko i kisielek do picia.
Ogólnie mamy bardzo dobre jedzonko
Nika... chyba troszeczkę ... no jakby to delikatnie powiedzieć...
Ważyłaś się przed wyjazdem...
Bo po takich obiadkach... to bywa różnie...
No chyba,że spalasz... albo tracisz... wieczorkiem...