Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Małgoś, tam też trzeba ludziom pomóc
A jak się pomaga innym to jest się zadowolonym
Wolę być użyteczna niż omijana szerokim łukiem jak nie powiem kto bo i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi
Pomagaj ewcia ..pomagaj teraz trudno sie na forum przebić..dobrze ze ja tak rano wstaje i zdążę ze śniadaniem..bo potem moze być różnie..
i ze sniadania nici i z kawy nici
malgorzatas pisze:Pomagaj ewcia ..pomagaj teraz trudno sie na forum przebić..dobrze ze ja tak rano wstaje i zdążę ze śniadaniem..bo potem moze być różnie..
Małgoś mam dużą satysfakcję jak się okaże, że moje sugestie dały pozytywne rezultaty
Być pomocnym to jest to po co powstał portal NS
Ostatnio zmieniony 21 maja 2014 19:36 przez ewasz, łącznie zmieniany 1 raz.
malgorzatas pisze:Pomagaj ewcia ..pomagaj teraz trudno sie na forum przebić..dobrze ze ja tak rano wstaje i zdążę ze śniadaniem..bo potem moze być różnie..
Małgoś mam dużą satysfakcję jak się okaże, że moje sugestie dały pozytywne rezultaty
Ewka jak znasz odpowiedzi na pytania...to tobie kibicuję..pomagaj to sie chwali tobie.. od tego jest to forum zeby pomagać przede wszystkim a nie szkodzić