Busko czerwiec 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Busko czerwiec 2014

Post autor: kociu »

W jezdni nie jedna jest ........widac zle szukałes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurek777 »

Szukałem dobrze...ale akurat dziurami w jezdni się nie interesowałem :lol: :lol: :lol: pełno ich mam u siebie w domu.Ale miało być o Busku,a wyszły dziury :twisted: :twisted: :twisted: stąd wracam do wątku głównego.Nie będę zachwalał tego miejsca,bo zrobili to już moi poprzednicy. Dopowiem tylko ,że wśród kilkunastu buskich sanatoriów Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy reprezentuje bardzo wysokie standardy.Zresztą samo przebywanie w Busku i ta woń siary unosząca się nad uzdrowiskiem...bezcenna:-)
januszw
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 19:14
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: januszw »

Nie masz Kobieto żadnego pojęcia co to jest Busko. To najwspanialsze miejsce na uzdrowisko. Dodatkowo czerwiec i wojskowy.Jeśli jechać to tylko do buska. Byłem tamwiele razy i za każdym razem jest coś nowego. Wszystko zależy od Twojej inwencji.Pozdrawiam .Miłego pobytu. Wróciłem z buska 31,03 2014. Tam jest już zupełnie zielono,kwitną kwiaty. Byłem w Słowackim. Cudownie.
hannamaria
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2014 19:13
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: hannamaria »

Dawno tu nie zaglądałam w obawie o burę, że tak fatalnie nazwałam Busko :) Ale termin wyjazdu zbliża się szybkim tempem i w związku z tym serdecznie dziękuję tym co opisali i dziury :P i spacerki pod górkę, i park zdrojowy. Jestem pełna nadziei że będzie fajnie. Co prawda dowiedziałam się że zerowe szanse na jedynkę ale nie ma tego złego. Na pewno spotkam fajną kobitkę nadającą na tych falach co ja. A więc dziękuję :serce:
Lexus
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2014 22:21
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lexus »

Witaj Hannomario,

Ja również wybieram się w czerwcu do Buska ale do Marconiego :) zatem zapewne gdzieś się miniemy w tym kurorcie bo ponoć to małe aczkolwiek
urokliwe miasteczko. :)

Serdecznie pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ