Opinia Sanvit Iwonicz Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Re: Opinia Sanvit Iwonicz Zdrój

Post autor: Atja »

I to jest prawdziwy Kuracjusz... Super Kruszynko... Nie narzekasz, nie marudzisz, przedstawiasz fakty i jesteś zadowolona... To mi się podoba!!! :serce:
Życzę miłego wypoczynku!!! (A poniżej Iwonicz na początku marca...)
Załączniki
P1260064.JPG
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie wróciłam z Sanvitu wszystko na 5 +.Pozdrawiam cieplutko wszystkich wyjeżdżających do sanatoriów.Dobre nastawienie ,pogoda ducha i bedzie ok .Całą resztę da się dopracować :D
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

kruszynka pisze:Witajcie wróciłam z Sanvitu wszystko na 5 +.Pozdrawiam cieplutko wszystkich wyjeżdżających do sanatoriów.Dobre nastawienie ,pogoda ducha i bedzie ok .Całą resztę da się dopracować :D

Kruszynko witaj w domu :serce: :kwiat: :serce: Nie ma to jak optymizm :P Życzę tego wszystkim kuracjuszom :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Oj już w domku Agalew :) Naprawdę było super wszystko było ok ...niooooooo może paru natrętów :? :lol: :lol: ale tam.....
Zabiegi usprawniły mi bark personel i cała reszta ok ,naprawdę nie było sie czego przyczepić.Zyczę innym z koleżeństwa trafionych obiektów i szczęścia do ludzi . :D :kwiat: :kwiat: Pozdrawiam cieplutko :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Powiadasz natręty :?: :roll: :roll: Są prawie wszędzie :evil: :roll: :evil: Trzeba umieć z nimi postępować ;) Myślę, że dałaś im radę :?: :lol: :lol: :lol: Najważniejsze , ze miałaś porządne zabiegi, które przyniosły oczekiwany rezultat. Życzę zdrówka. Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
forumowicz

Atja pisze:I to jest prawdziwy Kuracjusz... Super Kruszynko... Nie narzekasz, nie marudzisz, przedstawiasz fakty i jesteś zadowolona... To mi się podoba!!! :serce:
Życzę miłego wypoczynku!!! (A poniżej Iwonicz na początku marca...)
Witaj Atja :) :kwiat: na wiele spraw nie mamy wpływu niestety i walka z nimi odbiera radość życia .Nie mamy wpływu na ludzi ich zachowania ,na warunki bytowe w sanatoriach pomimo iż piszemy skargi i wnioski.Cóż wtedy pozostaje ? cenić każdy dzień śmiać się jeśli można ,mieć dystans do swiata .
Goraco pozdrawiam :kwiat: :serce: :kwiat:
forumowicz

agalew pisze:Powiadasz natręty :?: :roll: :roll: Są prawie wszędzie :evil: :roll: :evil: Trzeba umieć z nimi postępować ;) Myślę, że dałaś im radę :?: :lol: :lol: :lol: Najważniejsze , ze miałaś porządne zabiegi, które przyniosły oczekiwany rezultat. Życzę zdrówka. Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Witaj Agusia :) :serce: ach ci natrętni :? tak zabiegi były ok świadczy o tym moje sampoczucie i efekty w odzyskaniu sprawności fizycznej.
Czyli do sanatoriów trzeba jeżdzić ;) plot nie słuchać ,leczyć zdrowie i ......podleczyć duszę. :)
Pozdrowionka miłego dnia :kwiat: :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kruszynka pisze:
agalew pisze:Powiadasz natręty :?: :roll: :roll: Są prawie wszędzie :evil: Trzeba umieć z nimi postępować ;) Myślę, że dałaś im radę :?: :lol: Najważniejsze , ze miałaś porządne zabiegi, które przyniosły oczekiwany rezultat. Życzę zdrówka. Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Witaj Agusia :) :serce: ach ci natrętni :? tak zabiegi były ok świadczy o tym moje sampoczucie i efekty w odzyskaniu sprawności fizycznej.
Czyli do sanatoriów trzeba jeżdzić ;) plot nie słuchać ,leczyć zdrowie i ......podleczyć duszę. :)
Pozdrowionka miłego dnia

Kruszynko cieszę się, ze są efekty terapeutyczne. Na tym nam najbardziej zależy. W końcu zdrowie jest najważniejsze. W sanatorium podleczą zarówno ciało jak i duszę. Byłam tylko raz, ale zgadzam się z Tobą całkowicie. Po wyborze sanatorium miałam dylemat czy dobrze wybrałam :roll: Wahałam się miedzy Różą w Ustroniu, gdzie wiedziałam,że zabiegi są super, a Sanvitem w Iwoniczu, gdzie z opinii kuracjuszy na NS, tez jest wszystko ok. Jednak wybrałam sprawdzoną przez znajomych Różę. Kolejnym sanatorium , jeśli oczywiście otrzymam przydział i wybór będzie własnie Sanvit. Dzięki Tobie Kruszynko i opiniom innych kuracjuszy. Wszystkim, którzy wpisują opinie o sanatoriach w imieniu wszystkich bardzo dziękuję :kwiat: . Zapewniam, że są one bardzo pomocne dla przyszłych kuracjuszy :kwiat:
forumowicz

Witaj Agusia :) cała przyjemność po mojej stronie.To ważne kiedy kadra w sanatorium jest nam przyjazna piszemy o zabiegach ale nie mniej ważny dla naszej rehabilitacji jest stosunek ludzi do nas przez te 21 czy więcej dni.A zabiegi ?wszędzie są porównywalne ,mogą być trafione albo nie .Natomiast na całość naszego zdrowia składa się wiele czynników.
Profesjonalizmu w traktowaniu pacjentów w Sanvicie nie da się nie zauważyć.To niebagatelny czynnik pomagajacy w powrocie do zdrowia.
Zadnych fochów ,wyższości nad pacjentem etc po prostu tak jak być powinno.
Pozdrowionka milego popołudnia i wieczora. :) :kwiat: :kwiat:
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Tylko podobno Iwonicz jest rozkopany,remonty dróg i chodników i deptaku.Może to ktoś potwierdzić.
ODPOWIEDZ