Nie z motyli tylko ze szczawiumargot pisze:Kreciku mam nadzieję , że ta zupka to nie tych motylach Niesiołowskiego![]()
Dzisiaj już przed 6 rozpocząłem pracę w ogrodzie mamy więc coś mi się za to chyba należało

Nie z motyli tylko ze szczawiumargot pisze:Kreciku mam nadzieję , że ta zupka to nie tych motylach Niesiołowskiego![]()

Niech zadzwoni do mniemalgorzatas pisze:Pokaze to mojemu mężowi...dobre...zobaczymy co powiemargot pisze:To zapytaj czy im gorąco ...jeśli odpowiedzą , że tak to powiedz , że Tobie też![]()
![]()
, a po gotowaniu bedzie jeszcze bardziej i nie chcesz aby cierpieli
![]()
![]()
![]()
![]()

Gotować należy zanim przyjdą goście a po tym się odświeżyć i udawać, że gotowanie było samą przyjemnościąmargot pisze:To zapytaj czy im gorąco ...jeśli odpowiedzą , że tak to powiedz , że Tobie też![]()
![]()
![]()

To Ty ranny hmmm ...krecikkrecik pisze:Nie z motyli tylko ze szczawiumargot pisze:Kreciku mam nadzieję , że ta zupka to nie tych motylach Niesiołowskiego![]()
![]()
![]()
i to nie ze słoiczka tylko z ogrodu
![]()
Dzisiaj już przed 6 rozpocząłem pracę w ogrodzie mamy więc coś mi się za to chyba należało![]()

Krecikukrecik pisze:Gotować należy zanim przyjdą goście a po tym się odświeżyć i udawać, że gotowanie było samą przyjemnościąmargot pisze:To zapytaj czy im gorąco ...jeśli odpowiedzą , że tak to powiedz , że Tobie też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gotowała , gotowała a teraz się chlapałakrecik pisze:Gotować należy zanim przyjdą goście a po tym się odświeżyć i udawać, że gotowanie było samą przyjemnościąmargot pisze:To zapytaj czy im gorąco ...jeśli odpowiedzą , że tak to powiedz , że Tobie też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Na deser bita śmietanamargot pisze:Małgoś co na deserek![]()
...może kisielek![]()
![]()

Dziękuje ta pianka od sąsiada juz mi spływa po kolankachmargot pisze:Sąsiad w tych ...no ...,,pstrongach" co po balkonie śmigał może Ci zdmuchnąć jak masz nadmiar![]()
![]()
![]()