Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
reks napisz w trakcie pobytu coś o kolejowym.Moja psiapsiółka jedzie tuż po Tobie od 24 czerwca do 15 lipca.A może ktoś jeszcze i się ujawni,albo napiszcie o tym sanatorium co nieco.
Do Reksa i Alice. Dobrze trafiliście, byłem tam dwa dni temu co prawda nie w pokojach ale tylko w kawiarni i muszę wam powiedzieć, że wygląda dobrze. na miejscu wszystkie zabiegi i balety co dziennie też na miejscu. Szpital położony jest na głównej ulicy, wszędzie blisko tylko z parkingiem może być kłopot bo w bocznej uliczce wszystko zajęte ale przy tej uliczce widzę, że budują właśnie parking dla szpitala. Jestem pewien, że dobrze spędzicie czas. W pobliżu jest kilka knajpek z darmową muzyką więc nie można się nudzić. Ja już kończę w niedzielę swój pobyt więc nic nowego wam nie napiszę. Życzę miłego pobytu.
Jan, Ty to jesteś jak skarbnica wiedzy Dziękujemy za wszelkie informacje. Zapewne każdy znalazł coś dobrego dla siebie Za chwilkę Cię wymienimy i to my będziemy zdawali szczegółowe relacje innym, o ile sie da. pozdrawiam