CO CZYNI KOBIETĘ PIEKNĄ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: CO CZYNI KOBIETĘ PIEKNĄ?

Post autor: AleksandraWroclaw »

AleksandraWroclaw pisze:
teśka pisze:Jutro będę czuła się wyjątkowa i piękna jeśli po godzinie 12-tej wyjdę z historii gospodarczej z uśmiechem na twarzy :D
Bo w przeciwnym razie, to ......... :cry:

Trzymam Kciuki, powodzenia :!:

Widzisz Tesia ,odgrzebany wpis przeze mnie sprawił Ci wiele radości i usmiechu a za nim poszły .....gratulacje :D
Jak to warto czasami poszperać...... :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Droga Aleksandro :kwiat:
Ostatnimi czasy nie bywam na tym forum zbyt często.
Zaglądam tu w wolnej chwili, bądź w chwili potrzeby poprawy humoru czy uzyskaniu pozytywnych bodźców do działania :)
Zauważyłam jednak, że jesteś całkiem inną osobą niż ta, która niedawno zawitała na to forum.
Każdy z nas jest inny. Inny pod względem wyglądu, charakteru, osobowości, wiedzy czy przekonań.
W życiu kieruję się jedną zasadą: nie ważne gdzie się znajdujesz, w domu prezydenta, czy biednego człowieka potrzebującego wsparcia, zawsze pozostaw po sobie dobre wrażenie i pokaż swoją klasę.
Cieszę się, że Twoje zachowanie uległo radykalnej zmianie. Uważam, że prawda jest sprawą pierwszorzędną w dobrych relacjach ale zgryźliwość staram się pozostawić na boku gdy nie wymaga tego sytuacja. Dzięki temu czuję się piękna i w ten sposób postrzegam podobnie postępujące osoby.
Miło, że pokazałaś inne oblicze swojej osobowości :)
Mam nadzieję, że nie uznasz mi za złe dokonanie tego wpisu :) Pozdrawiam :kwiat:

Pozdrawiam Wszystkie piękne Kobiety. Dwa dni temu usłyszałam od obcokrajowca, że Polki są wyjątkowo piękne i nie ma brzydkich, mogą być jedynie nie zadbane. A więc cieszmy się tym "bogactwem narodowym" ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

"...Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny
I to jest prawda, to jest fakt: dziewczęcy urok, wdzięk i takt...
I chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie.
Za jeden uśmiech oddałbym Chicago, Paryż, Krym! ..."

:kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat:
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

teśka pisze:Droga Aleksandro :kwiat:
Ostatnimi czasy nie bywam na tym forum zbyt często.
Zaglądam tu w wolnej chwili, bądź w chwili potrzeby poprawy humoru czy uzyskaniu pozytywnych bodźców do działania :)
Zauważyłam jednak, że jesteś całkiem inną osobą niż ta, która niedawno zawitała na to forum.
Każdy z nas jest inny. Inny pod względem wyglądu, charakteru, osobowości, wiedzy czy przekonań.
W życiu kieruję się jedną zasadą: nie ważne gdzie się znajdujesz, w domu prezydenta, czy biednego człowieka potrzebującego wsparcia, zawsze pozostaw po sobie dobre wrażenie i pokaż swoją klasę.
Cieszę się, że Twoje zachowanie uległo radykalnej zmianie. Uważam, że prawda jest sprawą pierwszorzędną w dobrych relacjach ale zgryźliwość staram się pozostawić na boku gdy nie wymaga tego sytuacja. Dzięki temu czuję się piękna i w ten sposób postrzegam podobnie postępujące osoby.
Miło, że pokazałaś inne oblicze swojej osobowości :)
Mam nadzieję, że nie uznasz mi za złe dokonanie tego wpisu :) Pozdrawiam :kwiat:

Pozdrawiam Wszystkie piękne Kobiety. Dwa dni temu usłyszałam od obcokrajowca, że Polki są wyjątkowo piękne i nie ma brzydkich, mogą być jedynie nie zadbane. A więc cieszmy się tym "bogactwem narodowym" ;) :lol: :lol:

Tesia,
ja sie nie zmieniłam i nie zmienie się a tym bardziej pod wpływem otoczenia....i dla otoczenia, to byłoby wbrew mojej naturze i charakteru.
Nie zabiegam tutaj "na siłę" o żadną sympatię a wybór pozostawiam forumowiczom.... Nie oczekuję też żadnego poklasku.
Swoje posty kieruję do tych osób ,które są bezstronne i mają własne zdanie a nie są uwikłane w "konflikt" i nie pracują na zasadzie "koleżńskich" układów zniszczenia osoby, która jest INNA od nich i ma odwagę napisać własne zdanie często sie różniące od pozostałych tu piszących.

Moje zachowanie tez nie uległo zmianie, po prostu akceptuję bojkot większości i nie zawsze reaguję na docinki niektórych osób pozostawiając je bez echa...
Taka to już Jestem.
Pozdrawiam

:kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Aleksandro, stałaś się mniej uszczypliwa i zgryźliwa ;)
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Po prostu reagowałam i będe reagować na ....złośliwości i uszczypliwości.....
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Tesiu, gratulacje :-) :-)
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W człowieku wszystko powinno być piękne: i twarz, i ubranie, i dusza, i myśli......

Anton Czechow
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Myślę, ze najważniejsze jest to aby być dobrą i nie złośliwa kobietą, mieć dużo dobroci dla innych i szanować ich. Mieć takt ......o to jest dopiero sztuka :D
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Uśmiech i zalety charakteru czynią kobietę piękną .... :D
ODPOWIEDZ