Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie omieszkajcie wejść na Wołtuszową . Spróbujcie spojrzeć na Rymanów Zdrój z góry . Eh cóż za widoki zwłaszcza gdy pójdziecie dalej powyżej Wołtuszowej , przechodząc przez strumyk i idąc lasem można natrafić na schowaną w gęstwienie leśnej pasiekę oferująca miody naprawdę czyste od zanieczyszczeń cywilizacji. a potem do góry i super widok na cały Rymanów. Trochę wam zazdroszczę może jeszcze kiedyś będzie mi dane tam zawitać. Miłego wypoczynku i oglądania przepięknych widoków Rymanowa
Bardzo miło wspominam wycieczki w okolicach Rymanowa.Można podziwiać widoki i obcować z przyrodą.Niezapomniane spotkanie z sarenką Dla mnie było dużym wyzwaniem przejść z Iwonicza do Rymanowa w deszczowy dzień.......i z Rymanowa do Iwonicza w upalny dzień....Zachęcam do takich wycieczek.
Ja zaliczyłem wszystkie wzgórza wokół i widoki są rzeczywiście niesamowite tyle, że ja wchodziłem na wzgórza za grzybami co dało dobre efekty tylko były kłopoty z suszeniem ale był z nami kolega z Krosna i przywiózł ze sobą grilla elektrycznego z którego oczywiście korzystałem za co jestem mu wdzięczny bo wszystko by się zmarnowało. Życzę miłego pobytu
Witajcie,
wyjeżdżam co prawda dopiero we wrześniu, ale już teraz powoli przygotowuję się do wyjazdu. Oczywiście nie chodzi o pakowanie, po prostu zbieram informacje o okolicy, atrakcjach i sposobach spędzenia wolnego czasu. Jestem zapalonym piechurem i uwielbiam zbierać grzyby (dziękuję Suzen i Jan, za informacje). Wzmiankę o grzybach przeczytałam we wcześniejszych wpisach i cały czas zastanawiam się jak je suszyć ewentualnie marynować. Wymyśliłam, że pokroję, nawlekę na nitkę i gdzieś powieszę... może za oknem. Będę w Kasztanowym Dworze, a tam nie ma balkonów. Może ktoś, kto tam był zweryfikuje ten pomysł? Może jest jakieś miejsce gdzie można by było je rozłożyć np. jakiś dach, daszek? (prawdopodobieństwo, że ktoś będzie miał elektrycznego grilla jest właściwie zerowe)
Jeśli czytałaś moje posty powinnaś zauważyć, że ja byłem w Kasztanowym Dworze. Balkony są ale od strony uliczki bocznej bardzo mocno zacienionej właśnie kasztanami i choćby o promyku słońca nie ma mowy. Jest jeden pokój na 2 piętrze nad głównym wejściem co widać na zdjęciach, który ma piękny słoneczny balkon. Jeśli będziesz miała szczęście to może ci się trafi albo spróbuj zarezerwować ale w tej sprawie rozmawiaj z pielęgniarkami bo z przełożoną nic nie wskórasz. Powodzonka
Grzyby grzybami , ale trzeba zabrać wspomnienia pięknych widoków z Rymanowa i okolic a jest co oglądać i podziwiać . Nogi za pas i chodzić , zwiedzać okolice wszak są przepiękne i urokliwe. Grzyby mogą zaczekać zjesz i nic a wspomnienia pozostaną na zawsze.
Myślę, że wszystko można pogodzić. Jestem rannym ptaszkiem tzn. niezależnie o której położę się spać i tak budzę się ok. 5. Tak wiec codziennie poranny spacerek i zbieranie grzybów. Sergio dla mnie wspomnienia wiążą się z ludźmi - I piękne widoki nie cieszą jeżeli nie ma ich z kim oglądać. Było by wspaniale zebrać ekipę do maszerowania po szlakach. Jak pisałam wcześniej na razie zbieram informacje, później je uporządkuję. Ale na pewno przejdę szlak zielony i czerwony do Iwonicza. Chciałabym też wejść na najwyższy szczyt Beskid Niskich - Lackową. Może udałoby się pojechać w Bieszczady i zdobyć Tarnicę (zamierzam zdobyć Koronę Gór Polskich stąd Lackowa i Tarnica). Suzen Dziekuję