Aby tam się dodzwonić trzeba mieć zapas środków uspokajających ,obniżających ciśnienie -oraz całe 8 godzin czasu siedząc przy telefonie.Telefony albo są zajęte ,albo nikt nie odbiera.Nie wiem jak ludzie załatwiają sanatoria ze zwrotów-skoro nie można się tam dodzwonić.smuga pisze:Stokrotko jakoś długo czekasz na odpowiedź
Ja na początku roku czekałam 40 dni , a koleżanka składając w marcu dostała po 38 dniach odpowiedź .....czyżby oprócz tych numerków powyżej 100000 na odpowiedź też wydłużył się czas oczekiwania
![]()
A może spróbuj w poniedziałek zadzwonić do funduszu
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
To prawdastokrotka pisze:Aby tam się dodzwonić trzeba mieć zapas środków uspokajających ,obniżających ciśnienie -oraz całe 8 godzin czasu siedząc przy telefonie.Telefony albo są zajęte ,albo nikt nie odbiera.Nie wiem jak ludzie załatwiają sanatoria ze zwrotów-skoro nie można się tam dodzwonić.smuga pisze:Stokrotko jakoś długo czekasz na odpowiedź
Ja na początku roku czekałam 40 dni , a koleżanka składając w marcu dostała po 38 dniach odpowiedź .....czyżby oprócz tych numerków powyżej 100000 na odpowiedź też wydłużył się czas oczekiwania
![]()
A może spróbuj w poniedziałek zadzwonić do funduszu
W naszym przypadku to tylko wchodzi w rachubę udanie się osobiście do tego przybytku niestety
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
i obecnie oscyluje w okolicach ..65 000 do upragnionego ..WYJAZDU.
Co tyczy się BOK w katowickim NFZ faktycznie lepiej udać się osobiście bo SZANSE na dodzwonienie równają się jak trafienie 5 w Karolince-Ślązacy kojarzą
Obsługę biura stanowią trzy stanowiska; jedna osoba telefonicznie , jedna z kolejki i jedna Wiecznie biega wyjaśniać nieścisłości.
a i czas oczekiwania w kolejce na Jankego może doprowadzić do palpitacji gdy petent ma dużo ..Pytań i..
Karolinkę pamiętamdarek pisze:Po 10 miesiącach od złożenia wniosku i 9 od rejestracji wniosek Mojej Mamy spadł o równe 30 000 numerów
Co tyczy się BOK w katowickim NFZ faktycznie lepiej udać się osobiście bo SZANSE na dodzwonienie równają się jak trafienie 5 w Karolince-Ślązacy kojarzą![]()
Obsługę biura stanowią trzy stanowiska; jedna osoba telefonicznie , jedna z kolejki i jedna Wiecznie biega wyjaśniać nieścisłości.
a i czas oczekiwania w kolejce na Jankego może doprowadzić do palpitacji gdy petent ma dużo ..Pytań i..
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Tej wytrwałości Stokrotko również Ci życzę i obyś przydział dostała jak najrychlejstokrotka pisze:Karolinkę pamiętamdarek pisze:Po 10 miesiącach od złożenia wniosku i 9 od rejestracji wniosek Mojej Mamy spadł o równe 30 000 numerów
Co tyczy się BOK w katowickim NFZ faktycznie lepiej udać się osobiście bo SZANSE na dodzwonienie równają się jak trafienie 5 w Karolince-Ślązacy kojarzą![]()
a i czas oczekiwania w kolejce na Jankego może doprowadzić do palpitacji gdy petent ma dużo ..Pytań i..Nareszcie dodzwoniłam się -hura ! znam powód braku wiadomości nt. przydziału nr w kolejce.Coś tam nawaliło - opóźniło wysyłkę dlatego nie tylko ja jestem w takiej sytuacji--ale? znam mój nr w kolejce i wiem że mimo braku listownego powiadomienia kolejka "idzie " do przodu.Czyli posuwam się i tak za 26 msc. mogę liczyć na wyjazd.Nie wiem z jakim nr startowałam ,ale dziś mam prawie 103 tys.!
![]()
![]()
Teraz życze sobie wytrwałości
Pozdrawiam
-
forumowicz
-
anusiaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2012 20:52