Stop Na ciągactwu kuracjuszy !!!
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Stop Na ciągactwu kuracjuszy !!!
Dziś postanowiłem się przewietrzyć odwiedziłem sobie Krynicę -Zdrój , nie ukrywam ,że byłem w tzw .."Gościach " na kawie.
Jako ,że kawa to wiadomy ,że na Górze Parkowej.
Nie jestem liczy krupą -ale cena za wjazd i zjazd dla osoby to totalny KOSMOS 15zł-Jechaliśmy wagonikiem wg rozkładu jazdy we dwoje !! mijający Nas jechał pusty.
PKL są na deficycie może my jako Społeczność Portalowa stworzymy Kampanię wysyłając 1000,2000,5000 e-maili w celu obniżenia kosztów tak PKL jak i Kuracjuszy kolejka jeździ co piętnaście minut
Niech obniża Stawkę zapewne każdy Kuracjusz w Krynicy przejechałby się napił kawy w lokalu czy potańczył Lokal zapewne by również podwyższył swe dochody .
Kolejna sprawa to zasłyszana już w lokalu na Górze to stawki za korzystanie z TV obok stolika były osoby z 3 różnych krynickich ośrodków plus ..we WSZYSTKICH te same programy a ODPŁATNOŚĆ od osoby od ..12 , 18 ,24 do 30 zł
Spróbujmy wysłać e-maile do krynickich i zaproponować jako Społeczność Portalowa jedną uśrednioną stawkę za TV np 15 lub max 21 złotych za turnus od osoby
Są i inne drażniące opłaty za ..żelazko , leżak ..Koc do opalania !!!tutaj to już raczej ośrodkom powinno zależeć .
Stwórzmy może RAMOWY Standard ośrodków Sanatoryjnych roześlijmy e-mailem.
Jeżeli choć jeden ośrodek Zastanowi się nad Naszymi Sugestiami będziemy WYGRANI
Podobnie rzecz ma się opłaty klimatycznej w Szpitalach Uzdrowiskowych adresatami są Ośrodki , Burmistrzowie , Wojewodowie , Urzędy Skarbowe , Premier Sprawa mała , ale jakże Satysfakcjonująca
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Stop Na ciągactwu kuracjuszy !!!
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ale śmieszy mnie CENA za Żelazko w Starym Domu Zdrojowym wypisana obok Recepcji.
ok
kupię sobie swoje i będę prasował dla całej Krynicy - koszt prądu to ta opłata czy a może w ramach oszczędności znajdziemy w innym miejscu NIE KONIECZNIE na KURACJUSZU !!
99% Administratorów PO PROSTU nastawionych JEST na zysk wszak Kuracjusz bywa co 2-3 lata zapomni a miejsc jest mało i WSZYSCY ciągną do kurortów i jest ciągła rotacja
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Pomyśl sobie,że świadczysz jakieś usługi,a ktoś niezadowolony powie "pan za dużo zarabia,proszę mniej".
15,30 zł za telewizor to mało.Od siostry w Iwoniczu za 14 calowego rzęcha kazano zapłacić 110 zł za turnus.
-
MUCZEK62
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
Ekonomia,ekonomia+marketing drodzy forumowicze.darek pisze:Pomijam już tutaj ceny w Kurortach w sklepach czy to spożywczych , warzywniakach czy nawet monopolowych.
Ale śmieszy mnie CENA za Żelazko w Starym Domu Zdrojowym wypisana obok Recepcji.
ok
kupię sobie swoje i będę prasował dla całej Krynicy - koszt prądu to ta opłata czy a może w ramach oszczędności znajdziemy w innym miejscu NIE KONIECZNIE na KURACJUSZU !!
99% Administratorów PO PROSTU nastawionych JEST na zysk wszak Kuracjusz bywa co 2-3 lata zapomni a miejsc jest mało i WSZYSCY ciągną do kurortów i jest ciągła rotacja
180zł dzień i wszystko za free i na miejscu (wikt.zabiegi,opierunek)+potańcowanie
130zł i za wszystko płacisz,wybór należy do ''nas''
piszę o sanatoriach i o ośrodkach z możliwością rehabilitacji