kolejka do sanatorium 2014 rok
-
mariola561
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 maja 2014 19:44
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
pozne popoludnie ,a TY Beatko milczysz?????
himera 86 ..
na spokojnie przeanalizuj,widzisz co sie dzieje na tych odwolaniach
U mnie nr 1115
czekam dalej-pozdrawiam
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
mariola561 pisze:Witam wszystkich milutko![]()
pozne popoludnie ,a TY Beatko milczysz?????.....
himera 86 ..gratulacje doczekalas sie
-
na spokojnie przeanalizuj,widzisz co sie dzieje na tych odwolaniach![]()
U mnie nr 1115![]()
![]()
czekam dalej-pozdrawiam
wiem, niby widze, ale wkurza mnie fakt, że mam czekać 29 miesięcy nie na to czego się spodziewałam. Zabiegi liche w Świeradowie, już większość miałam i na nieweile sie zdały, do tego nadmorski jod bylby zbawienny na moją chora tarczyce. Marudze, wiem, ale się rozczarowałam.
-
mariola561
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 maja 2014 19:44
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Rozumiem
ale glowa dogory smuga pisala ,ze nie jest zle,a zabiegi wszedzie z roku na rok sa bardziej dostepne cywilizacyjnie
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
- Oddział NFZ: Śląski
W sumie racja, ale czy można czekać więcej niż 29 miesięcy?? w życiu nie sądziłam, że dostane pod koniec maja przydział na wrzesień!! cwaniaki jedne. A czy choroba tarczycy, którą odkryli lekarze juz po złożeniu wniosku do sanatorium nie jest wskazaniem do wysłania mnie nad morze? nie wiem już co myślećBeataa2702 pisze:himera86gratulacje w końcu się doczekałaś - o cóż jeżeli chodzi o zamianę .. heh... możesz próbować z tym że lekarze prowadzący specjalista musi wydać zaświadczenie i to bardzo dobrze uzasadnione - ale wyjazd może to się odsunąć w czasie i decyzja konsultanta może być negatywna - więc możesz jeszcze stracić - jak masz możliwość porozmawiaj z lekarzem co o na to .... - ja już mam dość , nie należę do osób cierpliwych i jestem nerwus, ale mam wrażenie jak zawsze jestem w NFZ że pracownicy wysyłają mnie na Majorkę za pieniądze z ich kieszeni a ja jeszcze grymaszę - po tak długim oczekiwaniu nie wiem czy warto jeszcze przez to przechodzić - bo na pewno nie będzie to przychylnie przyjęte przez samych pracowników a to jest przykre bo to '' MY '' ich utrzymujemy ich ciepłe posadki - a co do opinii to ja bym tak się do końca nie wierzyła co ludzie piszą - zadzwoń zapytaj u źródła co i jak się ma - o bazę zabiegową , hotelową jakie są warunki
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Wniosek rozpatrzony pozytywnieSelene pisze:
Wiem,że Szczawnica pięknaW ubiegłym tygodniu wysłałam pismo do NFZ o zmianę terminu. Dołączyłam pismo od pracodawcy.
Zobaczymy co na to NFZZapewne będę wiedzieć za dwa tygodnie
- Ida
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2010 11:08
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Miałam podobną sytuację i udało mi się zamienić na skierowanie ze zwrotów. Do wyjazdu było jeszcze dużo czasu, więc moje skierowanie komuś przydzielili, a ja pojechałam po tygodniu. Umotywowałam w rozmowie telefonicznej tym, że w przydzielonym mi terminie mam bardzo ważne coś tam, trafiłam na życzliwą urzędniczkę i udało się. Radzę próbować i to teraz, bo w okresie typowo letnim jest mało zwrotów, życzę powodzenia.
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Witaj SeleneSelene pisze:Wniosek rozpatrzony pozytywnieSelene pisze:
Wiem,że Szczawnica pięknaW ubiegłym tygodniu wysłałam pismo do NFZ o zmianę terminu. Dołączyłam pismo od pracodawcy.
Zobaczymy co na to NFZZapewne będę wiedzieć za dwa tygodnie
i mój NFZ zrobił mi niespodziankę: mam przydział do Buska od połowy czerwca, sanatorium Włókniarz