kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: Beataa2702 »

himera86 pisze:
Beataa2702 pisze:himera86 :kwiat: gratulacje w końcu się doczekałaś - o cóż jeżeli chodzi o zamianę .. heh... możesz próbować z tym że lekarze prowadzący specjalista musi wydać zaświadczenie i to bardzo dobrze uzasadnione - ale wyjazd może to się odsunąć w czasie i decyzja konsultanta może być negatywna - więc możesz jeszcze stracić - jak masz możliwość porozmawiaj z lekarzem co o na to .... - ja już mam dość , nie należę do osób cierpliwych i jestem nerwus, ale mam wrażenie jak zawsze jestem w NFZ że pracownicy wysyłają mnie na Majorkę za pieniądze z ich kieszeni a ja jeszcze grymaszę - po tak długim oczekiwaniu nie wiem czy warto jeszcze przez to przechodzić - bo na pewno nie będzie to przychylnie przyjęte przez samych pracowników a to jest przykre bo to '' MY '' ich utrzymujemy ich ciepłe posadki - a co do opinii to ja bym tak się do końca nie wierzyła co ludzie piszą - zadzwoń zapytaj u źródła co i jak się ma - o bazę zabiegową , hotelową jakie są warunki :kwiat:
W sumie racja, ale czy można czekać więcej niż 29 miesięcy?? w życiu nie sądziłam, że dostane pod koniec maja przydział na wrzesień!! cwaniaki jedne. A czy choroba tarczycy, którą odkryli lekarze juz po złożeniu wniosku do sanatorium nie jest wskazaniem do wysłania mnie nad morze? nie wiem już co myśleć :cry:
.... zapytaj, zadzwoń do funduszu może trafisz na człowieka normalnego że podpowie Ci co i jak . .. i porozmawiaj z endokrynologiem, co on na to czy nie można by było skorzystać skoro i tak masz jechać - tylko dowiedz się tak na wczoraj aby nie tracić na czasie :kwiat:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Beataa2702 »

Selene pisze:
Selene pisze:
Wiem,że Szczawnica piękna :D W ubiegłym tygodniu wysłałam pismo do NFZ o zmianę terminu. Dołączyłam pismo od pracodawcy.
Zobaczymy co na to NFZ :twisted: Zapewne będę wiedzieć za dwa tygodnie :)
Wniosek rozpatrzony pozytywnie :D i mój NFZ zrobił mi niespodziankę: mam przydział do Buska od połowy czerwca, sanatorium Włókniarz :D
Selene :kwiat: gratuluje :) chociaż jedna pozytywna wiadomość - nic tylko życzyć udanej kuracji i aby pogoda względnie dopisała ;)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Beataa2702 :kwiat: serdecznie dziękuję i vice versa :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Coś człowieka trafia na podejście śląskiego funduszu :evil: czekamy najdłużej w Polsce , a jeszcze na mecie dowalają takie kwiatki :shock: :shock: A już schodzenie numerków to istne kpiny :!: :!: Średnio z trzech miesięcy wyszło mnie 2000 na miesiąc :o przy numerze startowym 102 tyś . aż nie chcę się liczyć kiedy wypadnie wyjazd :evil: Przy składaniu wniosku powinni nam wystawiać recepty na środki uspokajające..... :P
forumowicz

Dobrze że jesteś Selene z nami i możesz wnieś trochę pozytywnych wiadomości , gratuluję Buska ( ach ta siarka ;) ) Pozdrowionka :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Smuga :kwiat: bardzo serdecznie dziękuję :!: W Busku byłam tylko raz prywatnie i do dziś pamiętam ten nieznośny zapach siary :twisted:
Ja zaś życzę Wam szybkich przydziałów :!:
Będę Wam kibicować :!:
forumowicz

:D kibicuj , kibicuj ...bardzo się przyda 8-) zaczekamy tu na Ciebie w kolejce ;)
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: madzia »

ja tez mam swieradow tylko ze na 26 sierpien
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Selene w Wielkopolskim NFZ panuje porządek czasowy , jak i są chętni w miarę możliwości do pomocy. Cieszę się, że masz pozytywne załatwienie sprawy. :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Ibizko :kwiat: masz rację i serdecznie dziękuję :!:
A Tobie ile ile jeszcze zostało :?:
Zablokowany