kujawiak

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
iwonak33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 mar 2012 15:05

kujawiak

Post autor: iwonak33 »

moze ktos jedzie z okolic Lublina do Inowrocławia w dniach 29 lub30 maj 2014 prosze o kontakt
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: kujawiak

Post autor: Beataa2702 »

iwonak33 pisze:moze ktos jedzie z okolic Lublina do Inowrocławia w dniach 29 lub30 maj 2014 prosze o kontakt
Witaj iwonak :kwiat: - a myślałaś o tym czy by nie skorzystać z http://www.blablacar.pl - osobiście nie korzystałam, ale ludzie dobrze się wypowiadają na temat tego typu podróży - sama rozważałam taką opcję bo do Inowrocławia dojechać to jakiś koszmar - pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Beataa2702 pisze:
iwonak33 pisze:moze ktos jedzie z okolic Lublina do Inowrocławia w dniach 29 lub30 maj 2014 prosze o kontakt
Witaj iwonak :kwiat: - a myślałaś o tym czy by nie skorzystać z http://www.blablacar.pl - osobiście nie korzystałam, ale ludzie dobrze się wypowiadają na temat tego typu podróży - sama rozważałam taką opcję bo do Inowrocławia dojechać to jakiś koszmar - pozdrawiam :kwiat:
Jaki koszmar :!: :!: :!: Z Gdanska 2 godz pociąg bezposredni :lol: :lol: :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

losmiel - jak mówie że koszmar to koszmar - ja mam 550 km i czas dojazdu do Inowrocławia to około 8 godz samochodem a nie zapomnij że mamy XXI wiek a jeżeli chodzi o komunikacje pociąg , bus , autokar, to trzeba zaliczyc kilka przesiadek z tym że np . masz 6 min czasu , i jeszcze do tego minimum 3 przewoźników - dzięki za taką podróż
axxx
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2012 20:39

Post autor: axxx »

Ja jadę do kujawiaka w sierpniu.
Może ktoś jeszcze?
forumowicz

Beataa2702 pisze:losmiel - jak mówie że koszmar to koszmar - ja mam 550 km i czas dojazdu do Inowrocławia to około 8 godz samochodem a nie zapomnij że mamy XXI wiek a jeżeli chodzi o komunikacje pociąg , bus , autokar, to trzeba zaliczyc kilka przesiadek z tym że np . masz 6 min czasu , i jeszcze do tego minimum 3 przewoźników - dzięki za taką podróż
Nikt ci nie każe jechać z Izraela do Innegowrock :lol:
forumowicz

a :roll:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: Sloneczko »

8.22 z Lublina PKP - 13.48 Toruń, w Toruniu masz przesiadkę za 52 minuty i o godzinie 14.40 odjazd PKP do Inowrocławia . Na miejscu jestes o godzinie 15.25. Jedziesz 7 godzin 03 minuty
. Nastepne fajne połaczenie. 10.25 Lublin PKP do Torunia. W Toruniu jestes o 15.51.Tam masz tylko 15 minut na przesiadkę. Odjazd z Torunia o 16.06 i w Inowrocławiu jesteś o 16.51. jedziesz tylko 6 godzin 26 minut. Pozdrawiam :kwiat:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

losmiel pisze:a :roll:
losmiel :P Polska a nie Izrael - :shock:
forumowicz

Byłem ,widziałem,spróbowałem i zapamiętałem 8-)
ODPOWIEDZ