Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agunia3 pisze:Byłam się zapisać na zabiegi - trzy z nich mam pod koniec października a jeden w lutym A teraz idę wstawić zupinkę I może druga kawusia bo pogoda śpiąca
Agunia przepraszam , zabrałam Ci kawę, zaraz naprawię swój błąd. No , musisz sobie poczekać na zabiegi
Ja jestem też zainteresowana kompletowaniem odzieży na wyjazd ,ale tylko i wyłącznie sportowej
czyli dresiki
Mam krzywe nogi i jakoś trzeba kamuflować niedoskonałości
a i przy okazji wygodne przy wykonywaniu różnych figur
akrobatycznych czasami też
margot pisze:Ja jestem też zainteresowana kompletowaniem odzieży na wyjazd ,ale tylko i wyłącznie sportowej
czyli dresiki
Mam krzywe nogi i jakoś trzeba kamuflować niedoskonałości
a i przy okazji wygodne przy wykonywaniu różnych figur
akrobatycznych czasami też
Też ubieram się na sportowo, ale ...po wtorkowych baletach w Marcie w Szczawnicy zastanawiam się czy nie zabrać sukieneczki z lat 60 -tych