Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze:Przepraszam za przerwę w rozmowie okazuje się że można wszystko załatwić we własnym zakresie -wykorzystamy to na pewno a lato przed Nami, może jestem zbytnim optymistą ale marzy mi się biesiada forumowa pożyjemy zobaczymy ludzi dobrej woli na forum nie brakuje mam nadzieję że coś z tego jednak się wykluje pozdrawiam kompana do biesiady
Andrzejku, ze złocistym napojem to u mnie nie teges ale kompanem mogę być i owszem do towarzystwa
Myślę, że więcej takich osób się znajdzie
Zawsze we wszystkim byłem i jestem tolerancyjny-do jakiegokolwiek alkoholu nigdy nie namawiałem i nie będę,dotyczy to również gustów i smaków,a wesołą kompanię bardzo sobie cenię
andrzej1955 pisze:Zawsze we wszystkim byłem i jestem tolerancyjny-do jakiegokolwiek alkoholu nigdy nie namawiałem i nie będę,dotyczy to również gustów i smaków,a wesołą kompanię bardzo sobie cenię
To tak jak ja
Nie powiem ale jednego z sokiem malinowym lub wiśniowym nie odmówię