Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich w piątkowy poranek życzę na koniec tygodnia samych pozytywnych niespodzianek ... ja kończę tydzień z niczym bo nawet statusu mi nie zmienili Bieżący status: SKIEROWANIE WYCOFANE - niech i tak będzie
A ja już nie mogę sie doczekać połowy czerwca, wtedy to za sparwą NFZ (mam taką nadzieję) wyjadę na zasłużony odpoczynek i trochę podreperuję swój stan psychiczny i fizyczny mam tylko nadzieję, że jakiś skromny zwrocik mi się trafi i będę mogła pakować walizki juz pod koniec czerwca do miłego
Witam serdecznie
Beata, tależ Ty jestes pesymistką Tydzien jeszcze się nie skonczył, jeszcze xały piatek przed nami.A nuz cos się zmieni w Twoim statusie, czego Ci serdecznie życze.
iwcia pisze:Witam serdecznie
Beata, tależ Ty jestes pesymistką Tydzien jeszcze się nie skonczył, jeszcze xały piatek przed nami.A nuz cos się zmieni w Twoim statusie, czego Ci serdecznie życze.
Agnes, życze fajnego skierowania ze zwrotu
iwcia to niecierpliwość przekształca się może nie do końca pesymizm, ale już blisko - jestem cała tą sytuacją zmęczona,u mnie nic się nie zmieni bo wniosek poszedł do ponownej oceny lekarza do Lublina i ma nadzieję że nie zmieni zdania ..........
Mariola561 jak u Ciebie po dzisiejszym dniu? Może juz dostalas przydział?
Moj numer zmniejszył się dzis o 160.Niezły wynik, oby tak dalej
W tej chwili mam 975.Jak miło widziec tylko trzy cyfry a nie cztery
Ale ekscytujące są te ostatnie metry tego maratonu