Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
szukając opinii o sanatorium Energetyk w Inowrocławiu natrafiłem na post jw. kuracjusza Arka.... miedzy innymi napisał wtedy ( dwa lata temu ) że jak wróci z sanatorium to z pewnością zamieści swoją opinię..... dwa lata minęły i opinii brak...czyżby kuracjusz Arek nie wrócił? jest naprawdę aż tak dobrze?
W Inowrocławiu byłam kilka razy.Tężnie najładniejsze i najlepsze w Polsce.
Trafiłeś dobrze..to najwyższe sanatorium przy pięknym parku.
Energetyk ma bardzo dobrą bazę zabiegową ....wszystko na miejscu.
Pokoje w głównym 10 piętrowym budynku.
Są w nim 2 kawiarnie(jedna na ostatnim piętrze z tarasem widokowym).
Na temat ośrodka Energetyk jest dość dużo wpisów, sama pisałam o tym Ośrodku.
Wpisz sobie w wyszukiwarkę do góry Energetyk Inowrocław i zrób szukaj, powinno coś Ci
się pojawić i sobie poczytasz. A na marginesie ośrodek godny polecenia.
pomimo pewnej ilości postów, które zawierają słowo "energetyk", to tak naprawdę brakuje informacji o tym sanatorium z punktu widzenia osób, które z niego korzystały.... cóż, nie obiecuje, że jak wrócę to napiszę ..ale kto wie:-)... z oficjalnej strony sanatorium wynika, że sanatorium dokłada starań na utrzymanie wysokich standardów.... jestem zatem dobrej myśli
Witam wszystkich kuracjuszy szukajacych informacji na temat Energetyka. Byłam w nim we wrześniu 2013 i co mogę powiedzieć to,to że jeśli dostaliście skierowanie to macie farta. Tak jak ktoś wcześniej napisał posiada bogatą bazę zabiegową na miejscu oprócz basenu,ale za to mają kriokomorę rehabilitanci bardzo sumienni i przesympatyczni. Co do bazy noclegowej to jak się trafi są pokoje po remoncie ale zdarzają się jeszcze przed(może przez ten roczek zdażyli skończyć remoncik wszystkich). Pokoje sprzątane są co drugi dzień,ale jak ktoś poprosi panie sprzątajace nie robią problemów,aby odświeżyć w pokoju. Są dwie kawiarnie jedna na ostatnim piętrze-tzn.na dachu- widokowa,a druga MALINOWA tak się nazywa na parterze gdzie odbywają się dancingi pon.-czw i niedziela od 19-22 natomiast piatek i sob.19-2 bilety trzeba kupić wcześniej tzn. dwa trzy dni wcześniej, ponieważ jest tam super, kulturka na wejściu bramkarze i przychodzą tam kuracjusze z pobliskich sanatoriów. Osoby mieszkajace w Energetyku nie muszą wychodzić z Malinowej aby wrócić do pokoju gdyż są dzrzwi łączące kawiarnię z holem sanatorium co jest plusem zimią lub w czasie ulewy. W piatek lub sobotę gdy ktoś chciałby się pobawić do 2 najlepiej zgłosić panią w recepcji i będzie ok. NIE ROBIĄ PROBLEMU no własnie panie w recepcji są debest. Posiłki smaczne myślę,że w odpowiedniej ilości urozmaicone. Obiad z kompotem co dzinną surówką i dodatkiem - owoc lub ciasto. Myślę,że powinniście być zadowolenie z pobytu w tym sanatorium czego Wam życzę no i wybornego towarzystwa.
dzięki ewokacz.... mamy teraz w jednym miejscu więcej niż w kilku różnych wątkach.... a jak z organizacją czasu na co dzień? czy zabiegi blokują cały dzień, czy istnieje możliwość takiego ich zaplanowania by wygospodarować czas na zwiedzanie Inowrocławia i okolic? co polecacie na ewentualne krótsze bądź dłuższe wycieczki... piesze, rowerem, samochodem, bądź innymi dostępnymi środkami komunikacji?