Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Chciałabym, żeby wszystkie sanatoria w Polsce wyglądały jak Wielka Pieniawa! ładne pokoje, te tarasy z widokiem na park. No i baseny - super, nawet dla tych co nie potrafią pływać jak ja:) Polecam
Właśnie wróciłem z Wielkiej Pieniawy. Jeden Wielki zawód. Mieszkałem w pokoju 314 z alkoholikiem , który miał 2 kilku dniowe okresy chlania, z sikaniem po łóżku, pokoju i ubikacji. Wszystko to obserwował personel: pielęgniarki i ordynator. Problemy współlokatorów ich nie interesowały. Pensjonariusz ten zabiegów zaliczył może 10 % (fundowane przez NFZ). Ale 0 reakcji za strony kierownictwa, bo po co sprawiać sobie kłopoty z rozliczeniami finansowymi. NFZ i tak zapłaci. Wystarczy przeszkolić obsługę, żeby podbijała karty zabiegów bez konieczności ich przeprowadzenia. Podwójny zysk. A że ktoś potrzebujący mógłby skorzystać z tych zabiegów? Liczy się zysk bez kłopotów. Tak więc jak chcecie pochlać na koszt państwa, to jedźcie tylko do Pieniawy Wielkiej. Spanie i żarcie zapewnione, a alkohol to już musicie kupić sami. I fajne 3 tygodnie "odpoczynku".