wiesio43..WACLAW to jest szpital.Nie ma tam ani kawiarni,ani basenu...na zabiegi tez będziesz ( niektóre) dochodzil do DOMU ZDROJOWEGO..ale sanatorium jak kazde inne..jedzenie to CATERING...smaczne i dla kazdej diety..pokoję sa 2 i 3 i 4 osobowe..jak ja bylam byly u góry jedynki,ale to przydzielała siostra oddzialowa,nie wiem jak teraz jest..Caly personel medyczny na wysokim poziomie..jest duzo zajęć dla tych co z ZUS..lekarz tez częściej jak osoby z NFZ..Jest to piekna miejscowośc..piekny park..organizowane są wycieczki..( Polecam biesiade),wyjazd do Budapesztu..kolejka linowa..gdybyś mial pytania ,proszę pisz..odpowiem na wszystko co bedę wiedziala..z pozdrowieniami..Gośkawiesio43 pisze:witam
Mają Państwo rację to nie WOJCIECH tylko WACŁAW
ale prosiłem na innych forach o opinie na temat WACŁAWA i brak było jakiejkolwiek reakcji ,więc postanowiłem uciec się dogafy ,widać poskutkowało .
Dziękuję Państwu za czujność i proszę o jakieś opinie na temat turnusów zusowskich w WACŁAWIE
pozdrawiam
wiesio43
ŚWIERADÓW ZDRÓJ "WOJCIECH"
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: ŚWIERADÓW ZDRÓJ "WOJCIECH"
dziękuję Ci bardzo Gosiu.
proszę opisz jeszcze pokoje (wygląd ) czy tak jak w szpitalu ????? a może masz jakieś zdjęcia z pobytu ????
pozdrawiam
zdrowych i wesołych świąt życzę
wiesio43
[email].pl
- madzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 14:19
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- madzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 14:19
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Witaj madziamadzia pisze:Hallo nikamoze napiszesz mi jak tam jest w tym Wacławie,jakie pokoje i wogole jak najwięcej na temat pobytu,bardzo prosze i pozrawiam.
Na niektóre zabiegi bedziesz dochodziła,ale to spacerkiem przez park..okolica przepiękna..miejscowośc urokliwa
W Wacławie nie ma kawiarni..dansingi są w Domu Zdrojowym i w kawiarniach ktorych jest tam bardzo duzo.Polecam biesiadę..polecam wszystkie wycieczki i wyciąg..jest tego naprawdę dużo.Jedzenie bardzo smaczne..do wszystkich diet.Reczniki sa w pokojach..pokoje wypozażone w węzeł sanitarny.Napisz co ciebie interesuje najbardziej postaram się odpisać,albo pisz na pw..pozdrawiam Gośka
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Witaj kasiulakasiula pisze:Małgosia super radzi....polecam....Pozdrawiam Małgoś!