Jadę do Medikur Kołobrzeg
Re: Jadę do Medikur Kołobrzeg
- iwon28
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Witaj, jestem z wielkopolski ze Słupcy, nie chodzi mi o podawanie danych osobowych tylko z jakiego regionu jadą. Pozdrawiam cieplutkoslo67 pisze:Skąd jesteś Ty. Nie mogę bowiem podawać danych osób, które być może sobie tego nie będą życzyły. Napisz cos o sobie . Ja to przekażę dalej i zobaczymy czy poczta wróci.
-
forumowicz
- iwon28

Hej, tak z tego wynika, nikt więcej się do mnie nie odezwał. Myślę jednak , że będzie komplet na miejscub_barakuda pisze:Iwon28 widać ze tylko my troje mamy turnus od 15 września..... może jeszcze ktoś z nami jedzie........![]()
- iwon28

Hej Bambi, wnioskuje że masz ten sam termin wyjazdu. PozdrawiamBambi pisze:do zobaczenia:-)
Zazwyczaj pozostaje pranie ręczne. Zadzwoń do Medikur i zapytaj czy mają pomieszczenie z pralką dla kuracjuszy. Byłam w tym ośrodku już dwa razy i z tego co wiem to wówczas taką pralnią nie dysponowali. Trzeba sobie radzić samemu, no chyba, że ktoś ma życzliwe sąsiadki i zrobią to za Ciebie. Ja tez będę w tym czasie w Medikur. Życzę Tobie, sobie i wszystkim kuracjuszom Kołobrzegu słonecznej pogody i wesołego Towarzystwa. Pozdrawiam.