Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i po komisji w ZUS myslę ,że wypadła pozytywnie i jestem w miarę zadowolony . Podszedlem na luzie i tak chyba zawsze trzeba podchodzić . Zmartwienie to w SKM skradziono mi komórkę i wszystkie numery zapisane w nim diabli wzięli. Jestem z tego powodu smutny . Prosze wszystkie Osoby z którymi miałem wszesniej kontakt telefoniczny o wysłanie swoich numerów na moje PW. (chyba ,ze nie chcą ) Będę uradowany jesli wyslecie . Staszek
sztani pisze:No i po komisji w ZUS myslę ,że wypadła pozytywnie i jestem w miarę zadowolony . Podszedlem na luzie i tak chyba zawsze trzeba podchodzić . Zmartwienie to w SKM skradziono mi komórkę i wszystkie numery zapisane w nim diabli wzięli. Jestem z tego powodu smutny . Prosze wszystkie Osoby z którymi miałem wszesniej kontakt telefoniczny o wysłanie swoich numerów na moje PW. (chyba ,ze nie chcą ) Będę uradowany jesli wyslecie . Staszek
Sztani, super, ze jesteś zadowolony po komisji. Przykro mi,ze jakiś tyfus skradł Ci komórkę Niestety czasami tak się zdarza Pozdrawiam
o ile sobie dobrze przypominam to chyba darek pisał o zamierzchłych czasach W sanatorium i o zasadach panujących WsrOd kuracjuszy .dziś ku mojemu zdziwieniu pani dyrektor sanatorium prosiła wszystkich o uprzejmości miły uśmiech o mówieniu sobie na ty i byciu wobec siebie uprzejmym przyjaznym szarmanckim. Az mglo sie w duszy zrobilo
basiat pisze:o ile sobie dobrze przypominam to chyba darek pisał o zamierzchłych czasach W sanatorium i o zasadach panujących WsrOd kuracjuszy .dziś ku mojemu zdziwieniu pani dyrektor sanatorium prosiła wszystkich o uprzejmości miły uśmiech o mówieniu sobie na ty i byciu wobec siebie uprzejmym przyjaznym szarmanckim. Az mglo sie w duszy zrobilo
Witaj Basieńko Baw się dobrze , bądź miła dla wszystkich i ...Ty...kaj wszystkich Pozdrówka i buziaki