Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze:
Medi wrzuć len na siebie
Pomięty dodaje uroku
Ja tak dzisiaj zrobiłam i czuję sie wyśmienicie
Ja tak dzisiaj zrobiłam i czuję sie wyśmienicie [/quote]
No wiesz jasnowidz jesteś czy co Właśnie naszykowałam sobie spodnie lniane i 12 cm platformy co by nóżki wydłużyć
margot pisze:
Medi wrzuć len na siebie
Pomięty dodaje uroku
No wiesz jasnowidz jesteś czy co Właśnie naszykowałam sobie spodnie lniane i 12 cm platformy co by nóżki wydłużyć [/quote]
DZIĘKI Bogu nie muszę wydłużać , ale to swietnie,ze niektórzy mają czym maskować swoje niedoskonałości...