Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj Andrzejku...witałam się i nie zauważyłeś?
Nie wycałowani bo nie całuję wszystkich - nawet w Dzień Pocałunku
Małgoś kablówka u mnie też hula mam nadzieję, że takie awarie są tylko chwilowe
Się zobaczy czy tak będzie już wiele razy taka prognoza na kilka następnych dni się nie sprawdziła - poczekamy, zobaczymy
Lubię ciepełko ale nie lubię takich zmian temperatur - kilka dni temu chłodno i deszczowo a zaraz upały, zresztą taka przeplatanka była niedawno...organizm nie ma czasu na przestawienie się i potem są problemy z krążeniem...
Witaj Goreczko
Tak, lekarze zalecają aby dzieci, osoby starsze oraz Ci, którzy mają problemy z krążeniem nie wychodzili w południe z domu, tak więc zakupy i spacerek rano albo wieczorem. Pamiętajcie aby dużo pić, często i małymi łykami.