Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przez pot organizm pozbywa się toksyn, ochładza się.
Zdrowy jest też sok pomidorowy i pomidory bo zawierają dużo potasu a jego tracimy pocąc się.
Takie zasłyszane gdzieś, kiedyś
Teraz zauważyłam kciuk w górę oraz kciuk w dół przy ocenie postu - wcześniej był tylko w górę...
gorkaa pisze:woda,woda, woda, zimna z cytryną i miętą dla ochłody
Właśnie dziś przyniosłam sobie świeżą miętę (z działki mojej babci), w gorące dni uwielbiam taką wodę z cytryną i ze świeżą miętą Do herbaty też dobra
Przyniosłam też trzy piwonie, były jeszcze pączki a teraz - po ok.3 godzinach jedna już prawie się rozwinęła
Ja też mam miętkę ale w doniczce. A co do piwonii, które uwielbiam to przypomniało się mi jak w ubiegły poniedziałek spotkałam się ze Smugą, to w samochodzie " ugotowała" się mi piwonia. Po włożeniu jej do wody odżyła. A obie ze Smugą stwierdziłyśmy, że nic już z niej nie będzie.
agunia3 pisze:Przez pot organizm pozbywa się toksyn, ochładza się.
Zdrowy jest też sok pomidorowy i pomidory bo zawierają dużo potasu a jego tracimy pocąc się.
Takie zasłyszane gdzieś, kiedyś
Teraz zauważyłam kciuk w górę oraz kciuk w dół przy ocenie postu - wcześniej był tylko w górę...
Rzeczywiście Aguniu
Dostrzegłam jak przeczytałam Twój post