Krynica Zdroj Nowy Dom Zdrojowy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
betina46
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2013 00:13
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Krynica Zdroj Nowy Dom Zdrojowy

Post autor: betina46 »

niestety Bietka woda pitna jest traktowana jako zabieg
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Post autor: jarko49 »

Ja tez bylem w sanatorium w Nowym Domu Zdrojowym w Krynicy Zdroj i jestem bardzo zadowolony z tego pobytu.
W zasadzie to do niczego nie mialem powodu sie przyczepiac i nawet posilki dla mnie byly wystarczajace
no a jezeli ktos uwaza ze to co daja na stolowce jest mu za malo to moze sobie dokupic w sklepach ktorych tez nie brakuje w Krynicy.
Awatar użytkownika
bogusia28
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2014 17:25
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bogusia28 »

Witam, Wyjeżdżam 26 czerwca ,pobyt od 27czerwca do 18 lipca.
Dziękuję za opinie , w Krynicy jeszcze nie była więc nie znam nic o sanatoriach ani o samym mieście, koś może wie do kiedy pijalnia jest w remoncie?
Dziekuje za zyczenia.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

bogusia28 pisze:Witam, Wyjeżdżam 26 czerwca ,pobyt od 27czerwca do 18 lipca.
Dziękuję za opinie , w Krynicy jeszcze nie była więc nie znam nic o sanatoriach ani o samym mieście, koś może wie do kiedy pijalnia jest w remoncie?
Dziekuje za zyczenia.
Pozdrawiam
Witaj bogusia28 :kwiat: Gratuluje Tobie Krynicy jak tez terminu w jakim jedziesz.Sanatorium jest połozone w centrum miasta..wszyędzie masz blisko :kwiat:
Pijalnia jest zamknięta,ale jest malych pijalni wszędzie w zastępswie..więc nie bedziesz miała klopotu z dojściem :kwiat:
Jest piękny nowy deptak,duzo atrakcji z zapewne nie będziesz się nudziała ;) Ztego co widze to zbiera sie tam niezła grupa i wrócisz zadowolona..jak masz pytania to pisz..jestem chwilę na podgladzie..odpisze pozdrawiam Gośka :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ