Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Andrzeju i wszyscy tu zaglądający. ja znów grzecznie jestem juz w pokoiku . troszkę jestem przeziębiona wiec staram sie jak najmniej pocić np. w tańcu
Sloneczko pisze:Witaj Andrzeju i wszyscy tu zaglądający. ja znów grzecznie jestem juz w pokoiku . troszkę jestem przeziębiona wiec staram sie jak najmniej pocić np. w tańcu
Witam rozumiem że preferujesz inne pocenie widocznie te ranne spacery Ci nie służą postaw się szybko na nogi bo czas ucieka zdrówka życzę
Bez spacerów porannych nie wyobrażam sobie wypoczynku.... tak szczerze to przeziębiłam sie na basenie, zresztą nie tylko ja. Troszkę była za zimna woda i przeciągi....nie jest źle . Wszystko jest dobrze.Jak mi sie chce robić zdjęcia i je wklejać na NS to znaczy, ze jest wszystko w porządku
Dobry wieczór Andrzejku
Widzę, że jeszcze pełnisz dyżur
Miło, bo przynajmniej mogłam się przywitać z Tobą
Tak sobie troszkę pobłądziłam po tematach a na koniec wstąpiłam do Ciebie zamienić parę słów