Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Wybieram się do sanatorium w Ustroniu,,Narcyz,,(09 sierpnia) i chciałbym wiedzieć jak tam jest tzn czy jest czajnik w pokoju,szklanki,itp ...jakie tam są warunki?jakie są pokoje?jaka jest opieka lekarska(zaznaczam że jadę na psychosomatykę)...najważniejsze czy autobus PKS zatrzymuje się gdzieś blisko uzdrowiska?jesli ktoś tam bym proszę o wszystkie informacje które mi przybliżą i pomogą w przygotowaniu do wyjazdu.Martwię się ze pojadę i będę się nudził?czy jest gdzie pójść i miło spędzić czas?Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy!!!
witam , czajnik i szklanki sa w kazdym pokoju.wiec nie musisz zabierac.Napewno nie bedziesz sie nudzil to ladna okolica . a towarzystwo kazdy sam sobie wybiera jakie mu pasuje.W poblizu dworzec pkp i pks.pozdrawiam
Bardzo dziękuję za informację!!!Sorki że teraz piszę ale mam problemy z wejściem do tego działu.Właśnie napisałem do administratora z zapytaniem co się dzieje.Dzięki że napisałeś ale proszę napisz mi czy autobus PKS zatrzymuje się w części zdrojowej czy dalej?czy można dojechać taryfą czy trzeba dojść pieszo?jaka jest opieka lekarska,pielęgniarska?Co do towarzystwa to napewno będzie super tylko musimy się bliżej poznać!!Pozdrawiam serdecznie.
Zybi, do Ustronia dojedziesz autobusem (są 2 przystanki) wysiądź na Zawodziu. Ale i tak kawałek trzeba bagaż przeciągnąć. Najlepiej jednak taxi. za 10 zł dowiezie Cie do Narcyza, Moja znajoma mieszkała w tym sanatorium i była bardzo zadowolona. Zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Pozdrawiam
Basia i Anusia dziękuję Wam bardzo za informację!!!!Proszę wszystkich co byli w Narcyzje o każdą informację ,opinię która może mi sie przydać!!Pozdrawiam .
Dzięki Anusia wieżę Ci napewno jest super ....Ostatnio byłem w Lądku Zdroju i byłem zadowolony ale jak widzę wspaniałe widoki na stronie Ustronia to jestem pod wrażeniem....napewno będę zadowolony i miło spędzę czas...jak wrócę to napiszę o swoim pobycie w Ustroniu...Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkiego najlepszego.