Gracja Ciechocinek od 7 lipca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
lusi162
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2010 17:07
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Gracja Ciechocinek od 7 lipca

Post autor: lusi162 »

Czy może ktoś ze śląska wybiera się w tym terminie do Ciechocinka, proszę o kontakt :)
lusi162
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Gracja Ciechocinek od 7 lipca

Czyżby nikt nie jechał w tym terminie? :( chyba że sama na całe sanatorim dostałam skierowanie, a to będzie wesoło :lol:
kazimierz1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2013 20:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kazimierz1 »

Koleżanko,nie przejmuj się nie będziesz sama. Byłem w GRACJI w ub. roku pażdziernik - listopad było dobrze choć wolałbym latem a nie na jesieni.Jeśli coś konkretnie Chcesz wiedzieć ........pytaj,odpowiem............
lusi162
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj, już miałam nadzieję, że będę miała towarzystwo, chodzi mi o wspólny wyjazd lub współlokatorkę, ale dobrze że ktoś się odezwał. Napisz proszę jak tam jest, chodzi o pokoje, zwyczaje, o co warto zabiegać, poziom obsługi i jakość zabiegów, :|
kazimierz1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj koleżanko mało tu zaglądam wiec ...........ale...odpowiadam:Byłem na przełomie pażdziernika i listopada,jestem zadowolony, jedzenie dobre na początku trochę dokupowałem na kolację .....zabiegi też miałem ok. ale na pierwszym badaniu lekarz Ci będzie wypisywał zabiegi możesz(grzecznie) poprosić gdyby coś Ci nie odpowiadało o zmianę.....zmieni na pewno w czasie turnusu też Będziesz miała badania kontrolne wtedy też Możesz poprosić o zmianę zabiegu.......Jest internet,za parking płacisz cos około 110 zł.Niestety nie było kawiarni w Gracji i dyskotek.............ale jak Będziesz chciała się ,,rozerwać,, przez płot masz san......... wojskowe tańce do 22 godz.jest tam super a dalej na mieście ho.ho.abys od początku Trzymała się towarzystwa tj.nie Siedziała w pokoju Będziesz zadowolona.Bądż w ośrodku raniej do max.do 10,lużniej przy rejestracji przydziale pokoju,przed rejestracją na cholu spróbuj zagadnąć upatrzoną współlokatorkę abyście razem zamieszkały może Trafisz na kogoś do .........i tańca :) pokoje 2 i kilka 3 osobowe są i 1os. Weż kieszonkowe....ZAZDROSZCZĘ Ci tego terminu jest tam pięknie o tej porze .pozdrawiam udanego pobytu. Acha jest wpokoju telewizor na kartę....weż mały czajnik żebyś nie stała w kolejce po wodę na kawę...........pa.pa.
lusi162
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj,
dzięki za tak wyczerpujące informacje, myślę że dam sobie radę :lol: to mój drugi raz, ale w Ciechocinku nie byłam, więc będę miała co robić. Tak jak piszesz, ważne jest z kim będę w pokoju i jaka to będzie osoba. Myślę, że dam radę :D
mam pytanie, czy byłeś NFZ czy ZUS-u.
Pozdrawiam
kazimierz1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bylem z ZUS-u.24 dni
lusi162
Kuracjusz
Kuracjusz

To miałeś lepiej bo wieciej zabiegów, ja jadę z NFZ - zabiegów jest zdecydowanie mniej no i 21 dni, :|
kazimierz1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

lusi162 pisze:To miałeś lepiej bo wieciej zabiegów, ja jadę z NFZ - zabiegów jest zdecydowanie mniej no i 21 dni, :|
Jak już będziesz w............Będziesz Miała czas............napisz, dobrego wypoczynku............ ;)
lusi162
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj,
Jestem już w Ciechocinku, pogoda narazie super, ale dwie godziny na recepcji odstałam,
pokój mam na 3 piętrze, z balkonem, także nie jest źle,
pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ