Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam nadzieję że jeszcze jutro troszkę posmaży i zostawi sobie aura temperatury na lato,jak ludziska będą mieli urlopy Selenka Nam znikła ale to pracuś to musi wcześnie wstawać,choć ja też jutro z samego rana mam wizytę,ale mam zapas
Z tą cierpliwością to może być słabiutko
A na kurację teraz się nie wybieram, dopiero po operacji a to jeszcze chwilka A czemu pytasz? Chciałabyś pojechać ze mną?