Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Skąd wiesz czy to ja nie jestem z tych naprawdę okropnych, marudnych itp. ?
Na dodatek na początku lipca mam plan wybrać się z córcią do Poznania - Selenko co Ty powiesz na spotkanie? Widzę, że jesteś z Wlkp., może jeszcze ktoś będzie chętny?
...mówię Wam dzień dobry ..ostatnio coś nie mogę z Wami pogadusiać.....ale wiem że jesteście jak ciche anioły , które nawet o 2 nad ranem potrafią cierpliwie słuchać jak biadolę nad życiem ...a tak powiem Wam że moje okno na świat mi padło i przez kilka dni muszę korzystać z okienka mojej latorośli a jak znacie życie ono ciągle zajęte .miłego popołudnia