Iwonicz Zdrój....
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowano: 26 razy
Re: Iwonicz Zdrój....
W Krakowiaku muzyka jest z najnowszych stacji muzycznych, fajnie grają i fajny jest parkietSuzen pisze:Zwierzątka wygrzewają się na słoneczku![]()
.....Trzeba iść do Krakowiaka.
![]()
To miejsce w Iwoniczu, w którym wypada pokazać się i bywać,.....niekoniecznie w szpileczkach,ale z partnerem i dobrym tancerzem,to i owszem.
Wieczorem taka muza i bit![]()
,że lepiej mieć wygodne obuwie.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
SłoneczkoSloneczko pisze:Czy wiecie, ze w Iwoniczu Zdroju wczoraj widziano już żmije...takie gady(nie mylić z innymi żmijami
), które wygrzewały sie na drodze na Górę Żabią???? Nigdzie dzisiaj nie idę w las czy na polanę....nie lubię tego paskudztwa...brrrr
![]()
No chyba ze założę gumiaczki
A może nie zakładać i pójść do Krakowiaka
![]()
![]()
Poskramiałem te żmije, zaganiałem w ślepy zaułek i robiłem im zdjęcia. Pokazywałem fotki innym żmijom...Sloneczko pisze:Czy wiecie, ze w Iwoniczu Zdroju wczoraj widziano już żmije...takie gady(nie mylić z innymi żmijami
), które wygrzewały sie na drodze na Górę Żabią???? Nigdzie dzisiaj nie idę w las czy na polanę....nie lubię tego paskudztwa...brrrr
![]()
![]()
![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Medimedi pisze:SłoneczkoSloneczko pisze:Czy wiecie, ze w Iwoniczu Zdroju wczoraj widziano już żmije...takie gady(nie mylić z innymi żmijami
![]()
![]()
![]()
A czy w tym Twoim Busku to też żmije bywają
![]()
Bo jak tak to ja tam nie jadę ,boję się
Nie mam zamiaru zrobić przedstawienia pt: Medi zobaczyła żmiję
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Anuska przy Barze na górce to są tylko żmije na dwóch nogachanusia153 pisze:ja tam żadnych żmij -gadów w Iwoniczu nie widziałam , chodziłam wszędzie i po okolicznych lasach , na Żabią Górę też , owszem plotki słyszałam , ze podobno są na tej polance obok Baru na górce . W plotki nie wierz bo tym sposobem nigdzie poza miasto nie wyjdziesz, w plener Słoneczko, w plener wyjdź troszkę ,tereny wokół Iwonicza naprawdę są urokliwe.
a ptaszęta cudnie śpiewają, szczególnie rankiem