Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kogo moje oczy widzą Witam Serdecznie obie panie co do karania to jak widać największą karą jest to że Eluni padł sprzęcik a latorośle bez swojego nie wyobrażają sobie egzystencji pozdrawiam
Nie wiem i lepiej nie pisz bo jak się dowiedzą niepowołane osoby to piling będzie ale na betonowej ...płycie swoją drogą nie wiwdziałem że rybki lubią skórki-nie brałem pod uwagę....pirani