Miejscowości do których warto pojechać na weekend
-
DANIELA
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2014 20:17
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Miejscowości do których warto pojechać na weekend
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Miłego Dnia
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
a miejscowość
Pozdrawiam z nad morza Bunia
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
jawa 53
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 gru 2013 07:17
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 2 razy
Każdy znajdzie coś ciekawego; skałki,jaskinie ,pustynia ,zamki i regionalne karczmy ( dokładnie opisany w necie).
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
kruszynka pisze:Jeżeli chcemy wyjechać na weekend potańczyć przy dobrej muzyce np granej na żywo z dobrym jedzeniem teżto jakie miejscowości wypoczynkowo -sanatoryjne polecacie?
WROCŁAWSKI Rynek - 24h non- stop kolor latem.....
Hmmmm....czego mozna się bać? ?, to ....zakochania w tym miescie.....najbardziej
Dzieki Suzan za info jak będę na działce (też nad Bugiem) to odwiedzę tę miejscowość to ok. 80 km ode mnieSuzen pisze:Kto lubi ciszę,spokój,relaks polecam Serpelice nad Bugiem.To mała miejscowość turystyczno-wypoczynkowa dla dzieci i dorosłych. W miejscowości tej znajduje się Kalwaria Podlaska-droga krzyżowa,usytuowana wśród lasu.W Serpelicach jest mikroklimat z jodem.Znajduje się dużo terenów leśnych ,gdzie można zbierać dary lasu i spacerować.Wędkarze mogą wędkować nad rzeką ,chętni przepłynąć statkiem,kajakiem po Bugu.Nad rzeką jest plaża ,gdzie można opalać się.Jest mały surwiwal dla najmłodszych.Można zorganizować również przejażdżki wozem ,super atrakcja dla dzieci i dorosłych.Znajduje się również kort tenisowy i basen-odkryty,ale nie wiem czy można z niego korzystać.Pozdrawiam
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
Suzen pisze:Kto lubi ciszę,spokój,relaks polecam Serpelice nad Bugiem.To mała miejscowość turystyczno-wypoczynkowa dla dzieci i dorosłych. W miejscowości tej znajduje się Kalwaria Podlaska-droga krzyżowa,usytuowana wśród lasu.W Serpelicach jest mikroklimat z jodem.Znajduje się dużo terenów leśnych ,gdzie można zbierać dary lasu i spacerować.Wędkarze mogą wędkować nad rzeką ,chętni przepłynąć statkiem,kajakiem po Bugu.Nad rzeką jest plaża ,gdzie można opalać się.Jest mały surwiwal dla najmłodszych.Można zorganizować również przejażdżki wozem ,super atrakcja dla dzieci i dorosłych.Znajduje się również kort tenisowy i basen-odkryty,ale nie wiem czy można z niego korzystać.Pozdrawiam
Sciana wschodnia PL jest mi obca, nad Bugiem nigdy nie byłam....znam tylko Mazury i Bieszczady.....które przeszłam pieszo łacznie z Połoniną Wetlinska i Carynską....
Może kiedyś zawitam.....
Pozdrawiam Cie Suzen