Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Jestem z Zabrza. Jadę do Czerniawy Zdroj 02.07.2014 r. Czy Ktoś z okolic Ślaska wybiera się autem ? Chętnie dołożę sie do paliwa.
Prosze o kontakt: tel. 603486282
Pozdrawiam Jolanta
WITAM SERDECZNIE JESTEM Z OKOLIC GLIWIC I TEŻ MAM PRZYZNANE SANATORIUM W TYM SAMYM TERMINIE DO CZERNIAWY ,LECZ NA TĄ CHWILE JADĘ PKS Z GLIWIC ALE CIESZĘ SIĘ ZE JESZCZE KTOŚ JEDZIE W TYM TERMINIE BO PRZEGLĄDAJĄC FORUM MYŚLAŁAM ZE ZUS WYSŁAŁ TYLKO MNIE, ALE MOŻE JESZCZE KTOŚ POJEDZIE CHĘTNIE SIE ZABIORĘ OCZYWIŚCIE Z SKŁADKA ZA PALIWO
Ńie wiem czy Jolu czy pani Jolu, fajnie ze sie odezwalaś na dzień dzisiejszy jak nikt sie nie odezwie kto chętnie zabieże samochodem ,to ja pojadę pks z Gliwic do Jeleniej Góry pare minut chyba po 1 w nocy, potem jest za godzine autobus do Świeradowa a stamtąt do Czerniawy następny albo taksówka zależy ile będzie kosztować innego rozwiązania narazie nie bralam pod uwagę .Mam twój numer telefo to bedziemy w kontakcie telefonicznym pozdrawiam
Witam , ja też mam turnus na 02,0702014r. Jestem z Gliwic i szczerze mówiąc nie mam pojęcia , jak mam się tam dostać . Nie wiem czy PKS jedzie bezpośrednio do Czerniawy , czy trzeba sie przesiadac
naryc pisze:Ńie wiem czy Jolu czy pani Jolu, fajnie ze sie odezwalaś na dzień dzisiejszy jak nikt sie nie odezwie kto chętnie zabieże samochodem ,to ja pojadę pks z Gliwic do Jeleniej Góry pare minut chyba po 1 w nocy, potem jest za godzine autobus do Świeradowa a stamtąt do Czerniawy następny albo taksówka zależy ile będzie kosztować innego rozwiązania narazie nie bralam pod uwagę .Mam twój numer telefo to bedziemy w kontakcie telefonicznym pozdrawiam
Przeczytalam , ze wybiera sie pani autobusem z Gliwic, ja tez bede jechac tym autobusem , bo na dzien dzisiejszy nie mam innej mozliwosci. Na pewno się spotkamy w autobusie .Pozdrawiam i do zobaczenia
maria2 pisze:Witam , ja też mam turnus na 02,07.2014r. Jestem z Gliwic i szczerze mówiąc nie mam pojęcia , jak mam się tam dostać . Nie wiem czy PKS jedzie bezpośrednio do Czerniawy , czy trzeba sie przesiadac
Witam serdecznie ja tez z okolic Gliwic jadę do Czarniawa Zdrój ,tylko nie wiem jeszcze czym pojadę ale mogę ci napisać ze bezpośrednio z Gliwic nie masz nic z Gliwic jedzie PKS do jeleniej góry z stamtąd do Świeradowa bus i potem jeszcze jeden bus albo taksówka ale jest kawałek,albo pociągiem ale też z przesiadkami jeżeli nie zabiorą mnie znajomi to ja będę jechać tym autobusem będę wiedzieć dopiero 28 czerwca pozdrawiam .Możesz odezwać się na mojego mejla [email].eu numer telefonu podam ci przez pocztę to porozmawiamy