Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moje pytanie było ukierunkowane !!
Są Osoby ,których nie muszę Pytać bo rozumiemy się telepatycznie nawet na odległość ,ale i są bardzo dociekliwe i do nich było wspomniane pytanie.
Ja osobiście będę podtrzymywał moją Opinię może faktycznie bylem zbyt mało razy lub zbytnio nie interesowałem się bliźnimi
Cóż taką mam naturę zacytuję za Moją ..krajanką za miedzy
Czy to do mnie? Ja mam inny nick a imieniem nie przedstawiałam się
Też mam osoby z którymi porozumiewam się bez słów........i nie muszę tego robić na forum
Jeżeli ukierunkowane to przybliż adresatów tego pytania.
Wraca żona po miesiącu z sanatorium wchodzi do domu a tam syn przy nowiutkim komputerze.
- Skąd miałeś pieniądze na komputer?!
- Ze zmywania.
- Jak to ze zmywania?
- Tata dawał mi po 100 złotych, gdy chciał, żebym się zmył z chaty.