Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Może nie powinienem tego robić,ale-nie wiem czy warto czytać wszystko-zastanawiam się nad sensem tego wszystkiego może też niepotrzebnie przypomina mi się to wrzucenie na N-czyli tzw.luz
Właśnie poczytałam o czymś dobrym czy smacznym i jestem kurna zniesmaczona....czasem już nie mam ochoty wchodzić na to forum...Przeczytałam w/w temat i cisnęło mi się na usta niecenzuralne słowo... ale dobrze, że są jeszcze fajni ludzie tutaj i - na szczęście - w większości.