"Korona" w Muszynie

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: "Korona" w Muszynie

Post autor: forumowicz »

napisałam Tobie maroib na maila:)
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

jovanka69 pisze:mariob---> pisz, pisz co tam w Revicie? Ja byłam tam w 2010 roku na przełomie marca i kwietnia! Pisz dużo, opowiadaj ;) Opisuj...ja tęsknię do tego miejsca. Mieszkałam na 4 piętrze , bodajże w pokoju 414. Z balkonem na ulicę :lol:
Ja bylam styczen....luty 2011....miaszkalam w 101 np,gabinatu.Pisz co w Revicie...Tesknie do tych chwil
Lilith
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2012 16:04

Post autor: Lilith »

Mariob poproś kogoś z Korony ( pewnie spotkasz ) by coś napisał o tym sanatorium jadę tam na początku maja.Do tej pory słyszałam tylko negatywne opinie chciałabym trochę optymistyczniej spojrzeć na ten wyjazd....
Lilith
Kuracjusz
Kuracjusz

proooooooooooszę niech się odezwie Ktoś z kuracjuszy z Korony
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 14:27

Post autor: mariob »

z ploteczek u nas na stołówce słyszałem ze w Koronie mają 54 zabiegi a u nas w Revicie tylko 45
Lilith
Kuracjusz
Kuracjusz

Mariob, wybacz, pytałam poważnie, co nie świadczy, że skoro nie masz nic do powiedzenia to ...nie żartuj. Pozdrawiam.
roberta3
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2011 18:39

Post autor: roberta3 »

Witam! Ja również byłam w Revicie w 2010 r. Pobyt bardzo udany ...pogoda super...zabiegi oceniam średnio. A co do wygód to je mamy w domu , lub prywatnie. Zgadzam się z Tobą Jovanka , Ka-owiec masakra . W temacie mamy "Korona" a piszemy o Revicie. Dobrze ,że admin zajęty i nie widzi :)
podczas wypadów do rybaczówki rozmawiałam z kuracjuszami z Korony ...wypowiedzi były pozytywne. pozdrawiam :)
roberta3
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2011 18:39

Post autor: roberta3 »

Lilith , maj to piękny miesiąc i jeszcze cudowna miejscowość...super trafiłaś , obiekt świetnie usytuowany , widok na Muszynę. Będzie dobrze , napisz po powrocie.
Lilith
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję bardzo Roberta 3 za ciepłe słowa, napiszę jak było po powrocie. Pozdrawiam
Lilith
Kuracjusz
Kuracjusz

witam serdecznie. Wróciłam właśnie z "Korony": było super, mieszkałam w czystym i wygodnym pokoju z funkcjonalną łazienką ( kabina, dużo miejsca na kosmetyki). Pokój sprzątano trzy razy w tygodniu na żądanie wymieniano ręczniki. Widok z okna cudowny: panorama gór, soczysta zieleń....Stołówka w porządku, wygodne miejsca przy stole, nieprzepełniona. Jedzenie estetycznie i szybko podane, smaczne i ( jak dla mnie) w wystarczającej ilości : prawie nie powtarzające się dania, solidne sałatki, domowy kompot, często na kolację dodatkowo pyszne ciasto... Personel miły, zabiegi przepisane przez lekarza po dokładnym zbadaniu i wywiadzie, potem jeszcze wizyta kontrolna i ewentualna zmiana niektórych zabiegów na prośbę kuracjusza. Szczególnie mile wspominam zabiegi wodne (hydromasaż)i przesympatyczną panią, która je wykonywała,fajną panią od gimnastyki ( można było zapisać się dodatkowo na aerobic) , pana od masażu ręcznego niezwykle solidnie wykonującego każdy zabieg. Pani manager sanatorium osoby chętne uczyła techniki chodzenia z kijkami. Zabiegi trwały do obiadu, potem można było zwiedzać okolicę ( naprawdę było co), pojechać za niewielką opłatą na zorganizowaną wycieczkę ( w niedzielę całodniową) do wód termalnych na Węgry ( Miszkolc),na Słowację ( baseny termalne, jaskinie, wodospady), do Zakopanego i bliżej na Jaworzynę ( gondolami). Wieczorem można potańczyć w kawiarni albo w Rybaczówce i innych miejscach.
Miałam wielkie obawy czytając w necie opinię o tym sanatorium, może się tam zmieniło od tych czasów.....może niektórzy przyzwyczajeni są do luksusów ? ...nie wiem. Dla mnie było super. Dziękuję.
ODPOWIEDZ