Czy był ktoś w Sanatorium Narcyz Ustroń?Proszę o informacje.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Czy był ktoś w Sanatorium Narcyz Ustroń?Proszę o informa

Post autor: andrzej1955 »

Witaj Zibi, po ciasnym Lądku mającym swój urok, będziesz miał okazję zobaczyć szeroki i widokowy Ustroń - moim zdaniem jeszcze bardziej urokliwy, ocenę zostawiam tobie i liczymy na podzielenie się z nią, pozdrawiam i miłego pobytu życzę,byłem i tu i tu, ale w Ustroniu wiele razy i jeszcze do niego wrócę co też nie wykluczone jest z Lądkiem, pozdro ;) ;) ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja osobiście chętnie bywam w Ustroniu. Ostatnio zauroczył mnie leśny park niespodzianek i latające sowy w formie pokazu. Koniecznie musisz to miejsce odwiedzić. Pozdrawiam :)
zybii
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2011 10:21

Post autor: zybii »

Dzięki za Wasze opinie co do Ustronia.Ja już nie mogę się doczekać kiedy pojadę i nacieszę się swoim pobytem w tym bardzo urokliwym miejscu.Jak wrócę to napewno napiszę jak minął mi czas.Pozdrawiam Was serdecznie.
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 2 razy

Post autor: anusiaa »

Witam, jesli mozna zapytac? ile czekales miesiecy od zlozenia wniosku do przydzialu.Pozdrawiam
bozena ladniak
Na forum od: 14 wrz 2011 09:38

Post autor: bozena ladniak »

warto jechać jest ekstra życzę udanego wypoczynku :D
zybii
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Anusia ja czekałem bardzo krótko w zusie...wniosek składałem w styczniu 2011 r i miałem już decyzję na maja ale pisałem prośbę do lekarza głównego orzecznika na sierpień i nie miałem żadnych problemów więc jadę w terminie jaki mi pasuje...widocznie miałem szczęście że tak szybko i sprawnie mi to wszystko poszło...chodz slyszałem że czeka sie długo...ale z tego co wiem po trzech miesiącach od komisji mają prawo Cie wysłać do sanatorium o ile masz decyzję na TAK bo wiem że są kolejki i wszyscy chcą jechać w terminie najbardziej obleganym...ale jak napisze się prośbę o zmianę terminu to jak w moim przypadku nie ma problemu....jak masz jeszcze jakies pytania to pisz śmiało.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zyczę wszystkiego naj!!!!!!
zybii
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Bożenka jak byłaś w Ustroniu to napisz o swoich odczuciach i wrażeniach z pobytu....Pozdrawiam!!
kamila
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2011 10:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kamila »

Zybii,
jeżeli jedziesz tam na psychoterapię , to powinno być ok , zwłaszcza latem , ponieważ można spacerować czy tez łazic po górach . Z tego co wiem takie grupy maja dosyć dobrze czas wypełniony . Ja byłam w Narcyzie w listopadzie , a o takiej porze roku chciałoby się aby na miejscu była kawiarenka ,świetlica i jakieś inne formy integracji, czego w Narcyzie totalnie brak .
Oczywiście można wychodzić wieczorem do innych sanatoriów , w których są kawiarnie z tańcami :). to wszystko zależy czego kto potrzebuje :)
Pozdrawiam.
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 2 razy

Post autor: anusiaa »

dziekuje za info.pozdrawiam
Ajrin
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2012 10:00

Post autor: Ajrin »

Czy ktoś jedzie do sanatorium Narcyz czy innego w Ustroniu, w terminie od 16 lipca z łodzi czy okolicy?? Szukam transportu pozdrawiam Irena 601250320
ODPOWIEDZ