Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czas...............................
Mija czas,rok za rokiem ,dzień za dniem.Za nami wiele wydarzeń,wiele spraw.Przed nami wielka niewiadoma.
Dużo marzeń, wiele pragnień.Wielka chęć ich realizacji......czy wszystkiemu podołamy
Czy los nam będzie sprzyjał?
Wiara w nasze działania może poczyni cuda.......................................
Latka lecą a ja z wiekiem staje się bardziej sentymentalna... Moje sentymenty najczęściej wiążą się z miejscami, w których spędziłam wspaniałe chwile, z ludźmi, których mi brakuje, miejscami za którymi tęsknię.....mówią że takich ludzi szybko można zranić i to chyba prawda