wlahhh pisze:Szacunek dla Was wszystkich! Nareszcie doczekałem się przydziału przy numerze 1200 w śląskim. Praktycznie cały sierpień w sanatorium w ..... boję się napisać żeby nie cofnęli... ale tam gdzie poprosiłem fundusz, lekarz spełnił moją prośbę.Oby i Wam wszystkim spełniły się marzenia. Pozdrawiam, i życzę wiary i wytrwałości.....
z którą sam miałem kłopoty. Nara....
kolejka do sanatorium 2014 rok
-
forumowicz
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
-
forumowicz
Krystyna60 pisze:Gratuluję wszystkim szczęśliwym którzy dostali wymarzone i ciężko oczekiwane skierowania jeszcze raz gratuluję i życzę przyjemnego wypoczynkui przy tym znacznego poprawienia zdrówka, może i ja się doczekam,marzy mi się morze
![]()
![]()
czasami spełniają się marzenia....
ale puki co to jeszcze daleka droga,może tak około 2016 roku, ale będę próbować ze zwrotów. Pozdrawiam wszystkich na tym forum
![]()
![]()
- Piotrek 35l
- Na forum od: 13 cze 2014 20:56
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 0
-
mariola561
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 maja 2014 19:44
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
bardzo cieplo robilo sie na serduszku czytajac Wasze wpisy
przepraszam,ze nie dla wszystkich starczylo plusikow
Ciesze sie ,ze tez moge pogratulowac Robero i wlahhh
Oby tych przydzialow bylo jaknajwiecej
a atmosfera ostatnich dni tego tygodnia przeniosla sie na nastepne
pozdrawiam wszystkich serdecznie
-
forumowicz
Dlaczego zawiodęwlahhh pisze:Może Was zawiodę, ale prosiłem o Ustroń i otrzymałem. Nad morze wyjeżdżam wcześniej, bo już teraz w czwartek na 2 tygodnie do Świnoujścia, aby podychać morskim powietrzemOczywiście prywatnie. Pozdr. W.
Zawsze miałem szczęśliwy piątek trzynastego
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Zerknij na pocztę -masz tam infowlahhh pisze:Szacunek dla Was wszystkich! Nareszcie doczekałem się przydziału przy numerze 1200 w śląskim. Praktycznie cały sierpień w sanatorium w ..... boję się napisać żeby nie cofnęli... ale tam gdzie poprosiłem fundusz, lekarz spełnił moją prośbę.Oby i Wam wszystkim spełniły się marzenia. Pozdrawiam, i życzę wiary i wytrwałości.....
z którą sam miałem kłopoty. Nara....
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
a ja uwazam ze takie oddalone zabiegi tez maja swoje plusy ,czlowiek sial rzeczy musi sie ruszyc i isc na spacerek ,a w sumie mamy czas nic nas nie gonikasia72 pisze:Witam właśnie niedawno wróciłam z ustronia.Na warunki oraz zabiegi nie narzekam bo były dobre ale minusem było to że część zabiegów było w zakładzie przyrodoleczniczym który był oddalony ok.20min. pieszo na skróty od rosomaka.Pozdrawiam wszystkich czekających.