STEGNA-FALA 30.07.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
marzenn60
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2014 22:13
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: STEGNA-FALA 30.07.2014

Post autor: marzenn60 »

A to podobnie jak ja. Nie lubię leżeć plackiem. Wolę łazić po plaży i szukać bursztynów.
Awatar użytkownika
bona61
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 10:16
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: bona61 »

Witam.
Miło powitać nowych kuracjuszy w Stegnie.
Witam cię Marzenn60 cieszę się że jeszcze jedna kobitka będzie z nami na tych rehabilitacjach.
Marzenn napisz o której trzeba być żeby dostać dobry pokój i gdzie takie są w którym budynku jest najlepiej
Byłaś w tamtym roku to masz rozeznanie w tym temacie
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Justi »

Hej :)
Pobudka ;)
Mało brakowało a bym właśnie w tym terminie wylądowała w Stegnie... Ale padło, ze względu na pracę zawodową, na Sobieszewo... ;)

Jako doradca zdrowego stylu życia stawiam na zdrowie, aktywność i ... urodę ... :) Bierność, marazm i ...narzekanie negatywnie na mnie działają, więc uciekam sprzed kompa by pobiegać troszkę :)
Pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej Justi :kwiat: :)
Wspomniałaś o pobudce,ale koniom wody nie chciałaś dać ;) skoro nie będziesz w Stegnie żałuj :)
Jeśli biegasz to biegaj wytrwale póki masz jeszcze czas oraz cieszysz się dobrym zdrowiem,gdybym mógł to bym nie pożałował sobie po biegania ;)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Cześć Alek, będziemy z Justi w Sobieszewie, bardzo chętnie Was odwiedzimy, przecież to rzut beretem :D :D :D Ja też miałam być w Stegnie , gdyby turnus zaczynał się tydzień później...........pozdrawiam :) :) :) :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58

Post autor: teśka »

Witam :)

To może ustalicie jakiś jeden termin na spotkanie w Stegnie, wtedy i ja spróbuję do Was dotrzeć ;)
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Pewnie że tak :) ,jestem jak najbardziej za :kwiat: , ale dopiero koło 1 lipca, pozdrawiam Tesiu :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

asiulek pisze:Cześć Alek, będziemy z Justi w Sobieszewie, bardzo chętnie Was odwiedzimy, przecież to rzut beretem :D :D :D Ja też miałam być w Stegnie , gdyby turnus zaczynał się tydzień później...........pozdrawiam :) :) :) :)
Cześć Asiulek :kwiat:
Bardzo mnie cieszy,że będziesz z Justi :kwiat: w Sobieszewie :) zwłaszcza tak blisko nas,więc chętnie zapraszamy i będzie miło Was zobaczyć :) Pozdrawiam

Witaj Teśka :kwiat:
Myśle,że również uściskam Ci dłoń :) Chyba Mnie pamiętasz?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58

Post autor: teśka »

Alku, z wymiany wiadomości Cię pamiętam bo jak można zapomnieć forumowych bywalców :)
Ale wydaje mi się, że na pamięć narzekać nie mogę i w rzeczywistości jeszcze nie mieliśmy okazji się spotkać :lol:
Pozdrawiam.
Rozalia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2014 16:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Rozalia »

Jesteście szczęściarzami.Ja jadę po was 24.08.i do tej pory przez prawie 2 miesiące nikt się nie odezwał więć się przypominam ponownie.Kto z okolic Warszawy jedzie do Stegny 24,08.Jeszcze pytanko do Marzeny.Jak rozumiec busik dla zusowców?Jest podział kuracjuszy?Ja jadę z Zusu to plus czy minus?O której być najlepiej i które pokoje byś poleciła?Pozdrawiam wszystkich ,Rozalia.
ODPOWIEDZ