kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: Krystyna60 »

Boleslaww pisze:A czeka sie dłuugo. Gratuluję szybkości i miłego pobytu :)
Witam na forum :kwiat: z nami na pewno czas szybko zleci ;) pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Cyt....
witaj smuga :kwiat: ja tez potrzebuję przydziału dwuosobowego ale wiem ze latem ciężko taki zdobyć, ale zimą i święta to nie ma większego problemu, ale próbować można..
a nawet trzeba ;) bo a nuż się uda...jaki masz numer ja na dzień dzisiejszy 79439. Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:[/quote]
Krystyna60 ....oj ja daleko jeszcze :roll: :roll: 94018 ....mogę się nie załapać nawet na 2016 :shock: :shock: Ale ja cierpliwa kobieta jestem :lol: :lol: :lol:Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: renia54 »

smuga pisze:Cyt....
witaj smuga :kwiat: ja tez potrzebuję przydziału dwuosobowego ale wiem ze latem ciężko taki zdobyć, ale zimą i święta to nie ma większego problemu, ale próbować można..
a nawet trzeba ;) bo a nuż się uda...jaki masz numer ja na dzień dzisiejszy 79439. Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Krystyna60 ....oj ja daleko jeszcze :roll: :roll: 94018 ....mogę się nie załapać nawet na 2016 :shock: :shock: Ale ja cierpliwa kobieta jestem :lol: :lol: :lol:Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:[/quote]
Witaj smuga :kwiat: Krystyna60 :kwiat: ja też mam zamiar startować ze zwrotów mam obecnie 91806 i też potrzebuje przydziału dwuosobowego a 18 miesięcy mija mi 28 sierpnia a wam kiedy ,pozdrawiam wszystkich na forum :serce: :serce: :serce:
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Witajcie :kwiat: Mnie 18 m-cy minie w maju ale 2015 roku :lol: :lol: no ale nic nam nie pozostaje tylko czekać cierpliwie ;) bardzo cierpliwie .......Pozdrawiam wszystkich na forum :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dziewczyny :kwiat: tyle co mi wiadomo to o zwroty możemy się już starać jak jesteśmy na tzw. Prawach ;)
Kiedy minie rok od przyznania nam numerka i rejestracji.ale moge sie mylić,jeżeli tak jest to zaraz mnie ktoś sprostuje,ale jak tak miałam,a może mialam szczęście..pozdrawiam Goska
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: renia54 »

malgorzatas pisze:Dziewczyny :kwiat: tyle co mi wiadomo to o zwroty możemy się już starać jak jesteśmy na tzw. Prawach ;)
Kiedy minie rok od przyznania nam numerka i rejestracji.ale moge sie mylić,jeżeli tak jest to zaraz mnie ktoś sprostuje,ale jak tak miałam,a może mialam szczęście..pozdrawiam Goska
Witaj malgorzatas :kwiat: dzwoniłam do naszego śląskiego NFZ pytając o zwroty i dowiedziałam se ze wystarczy jeśli od ostatniego pobytu w sanatorium mineło 18 miesięcy :) tak że mam nadzieje że pojadę jeszcze w tym roku :serce: pozdrawiam wszystkich :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: asia13 »

Malgorzatas masz racje ja tez tak mialam rok od rejestracji dokumentow i jeszcze nie wczesniej niz 18 m-cy od ostatniego pobytu w sanatorium.Zycze powodzenia wszystkim starajacym sie o zwroty. :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Renia54 napisała :
Witaj smuga :kwiat: Krystyna60 :kwiat: ja też mam zamiar startować ze zwrotów mam obecnie 91806 i też potrzebuje przydziału dwuosobowego a 18 miesięcy mija mi 28 sierpnia a wam kiedy ,pozdrawiam wszystkich na forum :serce: :serce: :serce:[/quote]
:roll: mi wypadnie w listopadzie :( więc odpuszczę sobie i poczekam do następnego roku .Wolę najgorszą wiosnę niż listopad czy grudzień ;) :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Witam serdecznie miłych forumowiczow i pozdrawiam :kwiat:
A wszystkim oczekującym szybkich przydziałów. :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

iwcia pisze:Witam serdecznie miłych forumowiczow i pozdrawiam :kwiat:
A wszystkim oczekującym szybkich przydziałów. :kwiat:
My tez ciebie witamy iwcia :kwiat: dzisiaj jechał do Świerardowa jurekk :kwiat: ma sie odezwać i napisać jak tam mu jest ;)
pogode ma wymarzoną a i ty znajdziesz towaszysza lub towarzyszkę na wycieczki..cierpliwości..pozdrawiam Gośka :serce: :serce:
Zablokowany